Майбутнє кожного з нас – це шанс України на краще та достойне завтра.

27 вересня 2011, 19:45
Власник сторінки
0
644

Бути політиком модно. Це остання тенденція 2011 року.

 Але чи завжди те золото, що блищить. Насправді не все так просто. Політика – це  ремесло, де заробляють гроші на нації. І лише невелика частика в силі протистояти невігластву із сторони народних обранців.

 

Нещодавно один відомий український журналіст сказав, що журналістика перестала бути опозиційною, і тому беззаперечно рухається не вперед, а назад. А я хочу зауважити, що не тільки журналістика перестала бути опозиційною, а й молодь. На жаль. Виникає зустрічне запитання, а чому? Чому наприклад молодь обирає пляшку пива замість гучних викриків та відстоювання власної політичної думки?  Однозначної відповіді дати не можливо адже за останні п’ять – сім років змінилась не тільки влада, а я певною мірою суспільство.                                                                                       

Що хвилює молодь сьогодні?  За даними соціологічних досліджень рейтинг страхів сучасної української молоді виглядає таким чином: безробіття, бідність, неможливість отримати гідну чи бажану освіту, ризик захворіти. Питання політики  у рейтингах займає останні щаблі, та не зважаючи на це,  ми часто можемо стати очевидцями гучних  мітингів та протестів, які зводяться нанівець.  Молодь – це наше теперішнє і беззаперечно – майбутнє. Яким воно буде залежить від всіх – політиків, народу, і людей, які хочуть творити краще майбутнє. Можна багато і довго говорити про те, що теперішнє покоління – це бездарні і безграмотні особи, та як можна повірити в це!  

 

Давайте всі ми визнаємо, що від того, яким чином сучасному поколінню вдасться інтегрувати у доросле життя,   здобути хорошу освіту,  влаштувати особисте життя, отримати високооплачувану  роботу, від всього, вище перерахованого залежатиме доля всієї держави. Майбутнє кожного з нас – це шанс України на краще та достойне завтра.                                                                                         

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.