Вчителі – опора суспільства!

30 вересня 2011, 09:49
Власник сторінки
Голова підкомітету з питань контролю та законодавчого забезпечення регулювання ринків фінансових послуг
0
661

З Днем вчителя усіх, хто виховує, навчає, тренує..

Школа – це 10 років життя, найголовніший етап у розвитку молодої людини. Саме у цьому віці з’являються перші мрії, захоплення. У школі ми обираємо майбутній фах. І поряд завжди є ті, хто готовий допомогти, пояснити, підказати – вчителі. 

Сучасні діти набагато швидше розвиваються і змушують вчителів встигати за усіма новинками світу. Інновації в освіті та науці безпосередньо впливають на вимоги до рівня технічних навичок вчителя. Прогрес не стоїть на місці. Та перші, хто рухає прогрес – це вчителі.

 Аби ще у школі видатних геніїв усіх часів не надихали – більшість винаходів так би ніхто і не придумав. Вчителі спонукають молодих людей творити задля власного розвитку чи навпаки – всупереч традиціям. Та саме вчителям ми завдячуємо усім тим, що знаємо як саме собою зрозуміле.

Також народний депутат вважає, що професія вчителя – це справжнє покликання. Першими вчителями для дитини стають її батьки. Йдучи далі по життю кожен може вибирати наставників, але ніколи не забуде першу вчительку.

 Сьогодні в Україні проходять позитивні реформи, аби професія вчителя стала не лише престижною, а й перспективною, цікавою, аби вчителі отримували гідну заробітну плату. Також важливо повернути до шкіл молодих вчителів, створити умови для їхнього наукового та професійного розвитку. Вітаю з Днем вчителя усіх, хто виховує, навчає, тренує, - усіляко сприяє розвитку особистості! Терпіння, творчої наснаги та здоров’я вам, вчителі!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: праздник
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.