Резонансне вбивство в Одесі: виступ Могильова.

01 жовтня 2011, 13:27
Власник сторінки
хакер, каратель
0
934

Відео сьогоднішнього штурму.

От вже і відео є.

Але мова про вчорашній вистут міністра МВС, придивітся уважно на обличчя міністра МВС, прислихайтесь до його слів, зверніть увагу на інтонацію та постійне заікання. Очевидно він наляканий. Бо рузуміє що може стати крайнім. Міністр який за ненавистю українців сміливо може конкурувати з Табачником, дуже гарний кандидат на вильот, тут і до виборів вже трохи залишилось от розуміє уєпан міністр що може піти в жертву лохорату заради підвищення рейтингу.

Але мова не про це, мова піде про наші "доблесні" силові структури. 

Чи бачили ви затримання кілера? Мабуть ні, але є якесь уявленя сформувало ЗМІ. Кожен певно припускає що у вбивці є зброя, про те не всі, а саме наша міліція. Як висловився Могильов "такой отпор было сложно предположить", "у милиции не было данных о наличии у преступников оружия и гранат, и "нападение с их стороны было довольно неожиданным".

Дійсно а що ще чекати від найманого вбивці, мабуть вийде з машини, та попросить швидше доправити його до відділку щоб не затримувати черговий рапорт керівництву. Або може кілери людей голими руками вбивають, чи зброєю користуватися не вміють. Не дивляться мабуть у міліції бойовики, бо знали б що кілери інколи і озброєні бувають і чомусь нікого про це не попереджають. 

Далі цікавіше, міністр згадав географію. Згадав придністровський кордон і неочікувано розповів що "кордон там доволі умовний!" і що є можливість втечі! Виявляється з найбільш нестабільною територією з якою ми межуємо, немає нормального кордону! Це як взагалі можливо!? По суті мінстр розписується у недбалості своїх колег голову СБУ, та кірівницто прикордонної служби. Ось за які заслуги Хорошковський став генералом, мабуть за дірявий кордон. Мабуть саме для цього і треба скорочувати армію, а з нею і погранвійська. (Дуже дивно що на це ЗМІ не звернули увагу)

Який же висновок? Висновки все тіж про непрофесіоналізм та некомпетентність, про те що міліція здатна лише бити людей у відділку та покривати наркоторговлю. Про те сьогодні, після такої гучної події та демонстрацію вищенаписаного, додається ще один. Висновок про те що міліція далеко не така страшна як здається, що нинішня влада не вміє швидко реагувати та починає панікувати. Це доречіможно було побачити і на 20 річницю нашої незалежності. Коли після прориву першого кордому мілічіянти просто розгубилися і не знали що робити, та і взагали не дуже сильно вони збиралися. Треба зрозуміти що така міліція не тільки не вміє працювати, а й не в змозі буде виконати сьогоднішнє основне завдання - захист влади. Тож можно впевнено сказати, якщо збереться другий майданмілічія йому не завадить.

Прикро за загиблих хлопців, та за їх зруйновані сімі. Пораненим найшвидшого одужання.

Відповідальність за цю трагедію лежить на керівництві МВС як місцевому так і міністерському.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: міліція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.