Кличко-Янукович пара? Оце вже смішно

05 жовтня 2011, 11:21
Власник сторінки
0
741

Зараз будь-який більш-менш відомий політик у парі з діючим президентом покаже набагато більший рейтинг.

Часом в інтернеті з’являються такі повідомлення, мимо яких ну ніяк не можливо пройти, щоб не прокоментувати. «Кличко відмовився від боротьби з Поповим – піде в президенти», - оце якраз із тієї опери. Зрозуміло, що політтехнологи працюють, але враження таке, щоб під руками в них завжди опиняються лише білі нитки. Отож і на цей раз все зведено до купи білими нитками. 
   У будь-якої пересічної особи, яка вряди-годи пробігається поглядом по сторінках інтернету, відклалася у пам’яті недавня інформація про те, що Лідер партії УДАР Віталій Кличко вже заручився підтримкою 27% киян і впевнено випереджає інших потенційних кандидатів на посаду. Тобто, майже удвічі випереджає і голову КМДА Олександра Попова (за даними КМІС) (kiev-forum.org/za-klychka-hotovi-holosuv...  (Але, на жаль, цю сторінку в нтернеті вже відкрити неможливо…)
    Так от, не встигли ми, читачі, переварити цю інформацію, коли вже з’являється інша: «Соціальний моніторинг», ніби у відповідь на дані КМІС, видав своє дослідження. У ньому Віталій Кличко поступається ставленикові Банкової, чинному голові КМДА Олександру Попову. «Регіонал»–господарник має нібито 19,7%, боксер–«УДАРник» — 13,7%.»     http://www.umoloda.kiev.ua/number/1956/180/69586/
    Але і це ще не верх майстерності «білошвейок». Учора з’явилася ще цікавіша інформація, яка потішила і прихильників і неприхильників Віталія Кличка як лідера партії УДАР: «Кличко відмовився від боротьби з Поповим – піде в Президенти». Тобто, людина, яка напрацювала собі рейтинг вдвічі більший, ніж має його основний опонент, раптом злякалася досліджень «Соціального моніторингу» і вирішила відмовитися від боротьби за крісло мера столиці? Інформація будується на основі даних «джерела в керівництві партії УДАР».  Сам же Віталій Кличко, до речі, навіть не прокоментував це на своєму сайті і в блозі, там сьогоднішнім числом – його стаття про середній бізнес. Він навіть не образився з того приводу, що соціологічна група «Рейтинг» провела дослідження рейтингів у парі Янукович-Кличко. І хоч таке «дослідження» дає Кличкові рівні результати з Януковичем у другому турі, для лідера партії УДАР, мабуть, не є великою радістю. Адже зараз будь-який більш-менш відомий політик у парі з діючим президентом покаже набагато більший рейтинг. Ну хіба це не смішно?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.