Іван Лендєл: Чи потрібен марш?

13 жовтня 2011, 17:06
Власник сторінки
0
605

Завтра в черговий раз на головних вулицях українських міст відбудуться марші приурочені 69-й річниці УПА. Як і кожного року, ми отримаємо багато шуму в ЗМІ та інтернеті, пафосні виступи і безглузді заяви, а також мордобій з комуністами та іншими проросійс

Завтра в черговий раз на головних вулицях українських міст відбудуться марші приурочені 69-й річниці УПА. Як і кожного року, ми отримаємо багато шуму в ЗМІ та інтернеті, пафосні виступи і безглузді заяви, а також мордобій з комуністами та іншими проросійськими силами. То чи є у цьому сенс? Навіщо вкотре збільшувати прірву між частинами України? Невже хтось справді вірить, що від цього безглуздя Україні стане краще? Марш існує для показу сили, але чи є в нас ця сила? Я не про “єдину силу українців”, а про здатність змінити державу на краще. Вже 20 років ми показуємо свою слабкість і сьогоднішній режим Януковича її наслідок. Воїни УПА заслуговують пошани і уваги, але, впевнений, їм би було соромно приймати цю увагу від нащадків, які проявили себе повними нездарами у побудові власної держави. Тому, замість того, щоб робити шоу для преси, краще б кожен свідомий українець цей день провів за прочитанням книг і переглядом правдивих фільмів про УПА. А ще краще це зробити усією сім’єю. Було б дуже добре, щоб хоч один день в році був присвячений такій справі. Тоді у нас буде надія отримати свою Україну.

Джерело

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: марш,УПА,українці
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.