Координатори - маніпулятори .

16 жовтня 2011, 05:33
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
811

ВЛАДА , ПОЛІТИКА , УЧЕНІ ЗВАННЯ , ДЕРЖАВНІ НАГОРОДИ , КОРУПЦІЯ - ВСЕ В ДРУЖНІХ ОБІЙМАХ .

    Прочитав у ЗМІ  зізнання Михайла Чечетова, що диригує він голосуванням у Верховній Раді, як координатор:  «Важко керувати сірою масою. А в Партії регіонів усі особистості – п’ятнадцять Героїв України, чотири олімпійських чемпіони, колишні «губернатори», екс-міністри, доктори наук, академіки». Чи не тому й примкнули до них симоненківці, литвинівці, БЮТівські «тушки», в чиїх рядах теж одні «особистості». Та чому це зібрання не має підтримки в суспільстві ? Часткову відповідь знайшов на сторінках невеликої книжки Віри Ніколаевої «Доторкнись до долі», надрукованій у 2004 році (ООО . Типографія  «Новий мир», м. Донецьк.), де прочитав : «Легендарний Борис Патон, президент Національної Академії наук України, декілька років тому прилюдно заявив , що Янукович завжди знає , що робить, знає як, і знає для кого робить – для людей . У його відмінна , злагоджена  команда. Він мислить перспективно, прораховує дії на багато ходів вперед, як гросмейстер шахову партію».

     І  дійсно – позбувся судимостей, накупив у академіків учених звань, розкрив іудство Мороза, приватизував Межигір’я, виплюнув (на Трійцю) наживку з Юліною «макухою», використав по повній (на догоду Путіну) б’ютівське «Хамове плем’я» в  боротьбі  з Ющенком, навчив  Литвина «плідно працювати», переманив «тушок», приручив  Конституційний Суд , відправив (у космос?) мера Києва, «кинув» освіту  на поталу українофобам, посадив у всі доходні крісла  донецьких «фахівців»;  повернув радянські  суд,  прокуратуру, СБУ; помістив себе на всі білборди, захистився від ворожого народу «Беркутом» і «Грифоном»….

     Та як подумаю – нічого дивного, бо все окупували спритники. Тому псевдонародний депутат Чечетов і надалі диригуватиме псевдогероями, псевдоакадеміками, псевдодокторами наук, бо «керувати сірою масою важко», не вдаючись до «гросмейстерських» маніпуляцій, примітивність яких очевидна, бо з «сірою масою» вони грають тільки в «чапаєва»…. Влада, політика, учені звання, державні нагороди, корупція  -  все в дружніх обіймах. Прислуговує  Чечетову і Литвин ( чотири псевдо в одному ) - псевдогерой, псевдоакадемік, псевдодепутат і спікер псевдопарламенту.     Тож і маємо те, що маємо : ні достойної влади, ні парламенту, ні суду, ні науки – саме псевдо .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.