Нема проблем? То ми їх створимо!

18 жовтня 2011, 09:45
Власник сторінки
хакер, каратель
0
876

Про час.

Немає проблеми НАТО? Мовне питання не розділяє суспільство? Набридла ностальгія за СССР? Але ж відволікати увагу від злочинної влади та ділити Україну треба. Що ж робити?

І тут на допомогу прийде час! Довести просте питання до абсурду, створити проблему на рівному місці, трошки приправити проросійською риторикою і готово! Є нова тема для відволікання і маніпуляцій населенням.

Нижче наведено карту України з часовим поділом. Чітко видно що більша частина України знаходится в одному часовому поясі, цей пояс другий(східноєвропейський), тож логічно ставити його за основу і зробити цей час загальноукраїнським. Я навіть не можу уявити які можуть тут виникнути питання.

Інша річ, що важливіше? щоб раніше світало, чи пізніше темніло?

Вважаю краще щоб раніше світало. Все просто, коли світліше легше вставати, із сонцем прокидається організм, будуть менш заспані люди на дорогах + краща видимість, більша активність зранку на роботі.

Вечір всеодно буде темний, та і активність під кінець робочого дня всеодно падає. Взимку темніє в 4-5. Робочий день до 5-6, то ж вільний час після роботи у нас всеодно буде в темряві.

Краще світлий ранок і темний вечір ніж і те і те у пітьмі

Детальна карта світових часових поясів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: часові зони,Партія регіонів,ідіотизм
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.