Звірів годувати заборонено або арифметика зимового часу

18 жовтня 2011, 21:41
Власник сторінки
приємно представитись, іноземний агент...
0
920

Звірів годувати заборонено або арифметика зимового часу

 Я, як платник податків дуже радію, коли сплачую щомісяця їх ціле відро, бо не можна не тішитися, коли 450 мудрих депутатів за ці мої гроші денно і нощно дбають про народ.

 Особливу увагу привертають останні два рішення сивочолих мудреців про те, коли сходити сонцю. У вересні вони  прийняли рішення що сонце сходить як в Москві, а 18 жовтня – що сходить воно, однак як у Києві, як зрештою воно сходило і раніше.Про це можна було запитати у школярів, але...

 Я не оцінюю світоглядних позицій і мотивацій, як сумлінний платник податків я хочу знати на що пішли мої гроші.

Так от, робота парламенту за рік коштує платникам податків приблизно 900 мільйонів гривень. Якщо в році приблизно 250 робочих днів, то день роботи парламенту мені і народу коштує приблизно три з половиною мільйони гривень. Парламент як мінімум два дні займався зміною часу сходу сонця, тобто вся ця возня коштувала принаймні сім мільйонів гривень.  Я не рахую кількості інфарктів і кілограмів матюків диспетчерів всіх видів міжнародного транспорту України і зарубіжних аеропортів, які двічі за місяць мають перезмінити і переузгодити графіки вокзалів і аеропортів, простою легкових і вантажних машин додаткові дві години на кордоні. Це окремий рахунок і підозрюю він буде більшим.
            Я про те, куди потратили мої сім мільйонів гривень при тому що один спільний знайомий за недоведеним звинуваченням в нецільовому використанні всього 40 тисяч вже десятий місяць сидить в СІЗО…Пане Генеральний Прокурор, список розтратників державних коштів в особливо великих розмірах висить на сайті так званої верховної так званої ради, якщо шо...

У період, коли світом трясе передчуття нової хвилі кризи, коли наші діти не отримують нормальної медичної допомоги і Інтернет завалений проханнями про пожертву на лікування,  країною керує група інтелектуалів які регулярно приймають от такі фундаментальні рішення а потім їх відміняють, при тому не забуваючи отримувати нескромну платню. Те саме з податковим кодексом, пенсійною реформою, бюджетом.

Панове так звані народні так звані депутати, а може ви б краще пішли паркани малювати? хоч якась за вас користь буде?

До речі про двометровий  паркан, яким ви відгородилися від людей – так і хочеться на ньому написати як в зоопарку – звірів годувати заборонено!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.