Вибори у Польщі. Благословіння чи прокляття?

20 жовтня 2011, 07:49
Власник сторінки
Людина
0
676

Вибори, що пройшли у Польщі, напевно шокували Європу, зовсім не перемогою, правлячої партії прем'єр -міністра Дональда Туска, і навіть не тим, що він залишиться на другий строк. Всіх шокувала партія.

.."Рух Януша Палікота", які вибились до парламенту на третьому місці з результатом 10%. Скандальний "горілчаний король" (він власник кількох алкогольних заводів) Януш Палікота, якого в основному підтримала молодь, не раз називав покійного президента Польщі алкоголіком, а його брата Ярослава геєм. Януша, не раз порівнювали з скандальним російським політиком Володимиром Жириновським, який теж прославився своїми вихватками, стосовно екс-президента США - Джорджа Буша. 
Антиклерикальний рух (антицерковний) під проводом Януша Палікоти у своїй передвиборчій програмі обіцяє громадянам Польщі легалізацію коноплі, узаконення одностатевих шлюбів і дозвіл робити аборти.
Звичайно, можна зрозуміти молодь, яка хоче курити траву на лавочці у парку, яка бажає бачити двох геїв, що ведуть за руку свою всиновлену дитину, яка не змушена одружуватись на дівчині з якою раз переспав, бо можна зробити аборт, але, цікаво, чи думала ця молодь, про своїх дітей, коли ставила галочку у бюлетені? У якому суспільстві виросте їхня дитина? Схоже, що такі думки польську молодь не  турбують.
Сумно, що така консервативна країна як Польща, яка завжди славилась своєю релігійністю (третє місце в Європі) змушена буде зламати віковічні канони і закони,, через одного антиклерикала і купки егоїстів-прихильників.
Ну, час покаже, куди заведе Польщу, молодий алко-король і планокур, нам же залишається вірити, що не в ту діру, куди втратили ми.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Польша,Выборы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.