Куди ти підеш після смерті?

20 жовтня 2011, 20:28
Власник сторінки
Людина
0
845

Смерть Стіва Джобса, американського винахідника і міліардера за сумісництвом, стала шоком, для всього комп'ютерного світу. Смерть Майкла Джексона змусила заплакати мільйони.

Смерть. Кожен з нас, ігнорує цей особистий апокаліпсис. Ми думаємо: "Ні, тільки не я, от хтось інший - так, а я ні, не зараз принаймі." Але смерть, не вибирає, вона приходить, забирає і все. Два метра вниз, дерев'яний гріб і багато землі. Здавалося б все, кінець.
Але ні, життя це не лише біологічний процес, щось таки зникає з тіла, щось живе далі. поза мертвим тілом.
Душа. Вона покидає тіло і йде. А куди?
Отут кожен з нас і мусить спитати себе: "А що буде з моєю душою після смерті?" 

Що я залишу після себе? Яким мене запам'ятають люди? Які будуть мої останні слова? "Люба я пішов по хліб"? А через п'ять хвилин вже під машиною і без хліба? Так?

Кожен з нас, будучи на цій землі, мусить хоча б раз, запитати себе: "Що буде з моєю душою після смерті?"
Колись це питання змінило моє життя. Я усвідомив, що моє життя коротке і турбуватись треба не про, завтрашній день,а  про те, здавалося б таке далеке, а на практиці таке близьке існування. Існування поза тілом.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: смерть,душа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.