Американська мрія

24 жовтня 2011, 19:30
Власник сторінки
Людина
0
921

Сиджу в колі друзів і раз за разом чую: "От, що за життя в цій Україні? От в Америці..." і знову: "А в Америці, о там життя". Просто цікаво, чим погана Україна?

 Так, звичайно, можна багато писати про інфляцію, корупцію і свавілля міліції, а по суті? Ми маємо напевно те, чим може похвастатись не кожна країна, ми маємо свободу! Ми дійсно говоримо, те що думаємо, ми пишемо такі коментарі на форумах за які в Росії кримінальні справи заводять. Ми ходимо в ту церкву в яку хочемо і не боїмось, що перестрінуть люди в формі. 
 

      О омріяна Америка" Що в тобі такого цікавого? Чому українці такі помішані на тому, заокеанському житті? Що там є таке, чого нема у нас?
       Не хочу гнати на американців, а просто наведу цифри
 

  • 45% всіх вогнестрельних вбивств стаються в США
  • Близько 60% америнців взагалі не читають книг, а якщо і читають то або, детективи, або порнографію
  • Лише 11 відсотків американців читають газети повністю, абільшість просто читають анекдоти і оголошення
  • Журнал National Geographic виявив, що більше ніж три четверті опитаних не змогли знайти на карті світу Японію
  • Америка - центр світового сатанизму
Це у такій країні люди хочуть ростити своїх дітей? У такій країні ви хочете прожити спокійну старість? 

Український менталітет, можна охарактеризувати фразою: "Добре там, де нас немає", так чому ж українці, так яро лізуть у те добре без нас?
Відповісти на ці запитання напевно нереально. 

Можливо Україна стане нормальною державою лише тоді, коли почне вчитися на власних помилках. А цих помилок за всю історію, ми зробили чимало. Так хіба ж нам нема чого повчитись?  Може досить дивитись у екран на Америку, а пора вставати з дивану і робити, щось краще за Америку? 
Бо на практиці, нічим та Америка не краща за нас, просто там є 3-4% людей які, щось роблять, а в нас боюся і цих не набереться.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Украина,США,политика,Американская мечта
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.