Не ту страну назвали Гондурасом...

25 жовтня 2011, 18:45
Власник сторінки
Людина
0
791

...Таку от фразу почув сьогодні в маршрутці, від однієї дівчини в процесі розмови про освіту в Україні. І здивувало не те, що Україну порівняли з Гондурасом, здивувало те, як спокійно про це говорять.

Таких людей - безліч. Вони просто сидять на форумах, говорять по мобілці, переписуються в асьці, перегукуються в тролейбусі. І хоча б раз, але, зачіпають цю тему. тему про життя на Україні. Про те як важко жити з такою зарплатою, які тупі учні у вчителя, яка невинна Юля, і який козел Вітя (або навпаки).

Ні, я не хочу зачепити тих, хто дійсно принижений або дискрімінований нинішнім суспільним ладом. Я звертаюся перш за все до молоді, до ініціативної, активної і здорової молоді! До тих у чиїх рукам може опинитися більша влада, ніж у будь-якого політика, варто просто заслужити повагу і авторитет у народу.

Можна сказати, що щось змінити нереально і так далі, але, давайте не будемо забувати, що дорога в тисячу миль починається з першого кроку. Чи багато людей зробили цей перший крок? Чи багато людей дійсно спробували щось змінити?

Я маю знайомого, який дійсно впливає на життя і суспільство у своєму місті. Тим, що він створив громадську молодіжну організацію (ГМО), він набрав, молодих, активних хлопців, він добився визнання і поваги серед мешканців міста, і тепер до його думки прислуховується навіть  мер!
Підемо далі, Стів Джобс, починав з того, що винайшов апарат, за допомогою якого, можна було звонити в будь-яку точку земної кулі, абсолютно безкоштовно! Потім він став мільярдером і одним з засновників компанії Apple. 

Їхня особливість полягає в тому, що вони  почали щось робити! Вони перестали обговорювати суспільні проблеми з сусідами під час перекуру, а пішли і втілили у життя свої ідеї!

Я думаю. що коли кожний українець, стане активним і буде по справжньому добиватися своїх цілей, який попри всі труднощі піде далі, такі проблеми, як недостатнє фінансування, малі зарплати і нікудишнє обслуговування просто зникнуть.  Для прикладу, візьміть студентів Англії, якщо плату за навчання піднімуть. вони почнуть влаштовувати мітинги, протести і бунти. Наша молодь, розчарується, поговорить про галімих політиків на кухні і піде платити, вже по новим тарифам.

Прикладів можна навести безліч, але суть залишиться тою самою, молодь, та молодь яка робила революції і здійснювала державні перевороти, на даний момент, повністю відійшла від справ. Чому? Відомо лише Богу, Навіщо? Теж невідомо. То ж може давайте вже ставати до справи! пам'ятаєте який лозунг був у одної з політичних партій 2002 року? "Не словом, а ділом" Бо слова забудуться і струться, а дії, дії входять у вічність.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Украина,ГМО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.