Європарламентарі хочуть надіслати Україні чіткий сигнал

26 жовтня 2011, 14:32
Власник сторінки
громадський діяч, еколог
0
593

вони не жартують

Ребека Хармс, співголова фракції Зелених в Європарламенті розповіла, що за допомогою резолюції європарламентарі хочуть надіслати Україні чіткий сигнал, що вони не жартують. Зелений депутат зауважила, що у документі чітко записано: якщо в Україні не буде "стабільних демократичних відносин": незалежної судової системи, зокрема скасування "вибіркового правосуддя", як у випадку Тимошенко, а також свободи преси, то Угода про асоціацію з Україною ратифікована не буде і, відповідно, не почне діяти.


Павло Хазан, заступник голови Партії Зелених України, зазначив, що підтримує ініціативу зелених Європейських колег. "Фракція зелених в Європейському Парламенті займала і займає принципову позицію щодо України. Зелені у Європарламенті неодноразово заявляли, що будуть підтримувати договір про асоціацію за умови гарантій демократичного прогресу та дотримання верховенства права в Україні. Але замість розуміння та правильних висновків щодо налагодження відносин з Європейським Союзом,  президент Янукович зустрічається з одним із найжорстокіших диктаторів сьогодення Фіделем Кастро, а прем'єр-міністр Азаров підписує взагалі незрозумілий договір з Росією", - сказав Павло Хазан.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Хармс,Хазан,Harms
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.