В 75 лет она начала рисовать шедевры-на эту тему моя статья В Голосе Украины

27 жовтня 2011, 19:16
Власник сторінки
политтехнолог, журналист
0
519

И ныне почтив 100 лет она продолжает творить и быть МУЗОЙ скульптура и художника Юрия Шапко...


Спогади на полотні 27.10.2011 
 
Поделиться…
У 75 років Олександра Шапко-Лозова (на знімку) почала малювати, хоча до цього ніколи не брала пензля в руки. І попри те, що їй уже за 90, вона постійно пише картини, бо стільки ще всього невисловленого в її зболеній лихоліттями душі.
Після школи Олександра пішла вчителювати в село Верхня Терса Гуляйпільського району на Запоріжжі. І досі пам’ятає залишки загонів Нестора Махна. У ві ... 
Ви не маєте доступу до матеріалів, позначених червоною крапкою. Для отримання доступу вам потрібно зареєструватися та передплатити користування сайтом.

© Усі права захищено. Інформація, яку розміщено на сайті www.golos.com.ua, є власністю редакції газети "Голос України". Будь-який передрук чи будь-яке інше поширення зазначеної інформації здійснюється за попередньої згоди керівництва редакції. Під час цитування інформації, розміщеної на сайті, посилання на газету "Голос України" обов'язкове.
 
 
 
 
 
 
Назад 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.