Щасливі люди

28 жовтня 2011, 07:20
Власник сторінки
коммерческий работник
0
469

напівповна склянка/напівпуста склянка

Янукович і ко ще раз доводять, що оптимізм - це шлях до успіху і щастя. Принаймні в короткостроковій перспективі. Головне не те що відбувається, а як це ти сприймаєш. 

В останній резолюції ЄП по Україні було чітко сказано: "Пацани, шо за дєла? Ви оху10..ли вапщє?", але Гриценку (це той хлопець, якому наказали жерти те лайно і водночас задоволено посміхатись і стріляти оченятами) з радістю доповів, що він бачить надзвичайно теплі сигнали від цієї резолюції і вважає таку її редакцію перемогою української зовнішньої політики.

В принципі, якщо дивитись глибокофілософськи, то він правий: за останні 70 років в України були ще і гірші відносини з Європою, принаймні з її значною частиною. Відносного того стану речей сьогоднішня ситуація дійсно виглядає не лише перемогою, а просто тріумфом, оспіваним у вічності, української дипломатії.

Впевнений, що Янукович, якого знайдуть врешті-решт десь в канаві під Ясиноватою, буде радіти з приводу, що його не як Каддафі... його відразу, без знущань і насилля. Головне не те, що відбувається, головне як це ти сприймаєш!

Всім гарного дня! ;)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.