Питання смаків

28 жовтня 2011, 08:34
Власник сторінки
коммерческий работник
0
549

високий арт чи бл... підстава!?

Я не дуже часто їжджу центром міста. Ну не ловлю я кайфу від цього процесу. Але іноді принаймні змушений. Так, десь раз на місяць я штовхаюсь у пробках по вулиці Саксаганського з майдану Перемоги в бік центру і під час цього процесу є можливість добре все роздивитись. Так було власне і вчора. Дивлюся я на сумний зелений дерев"яний забор навколо Олімпійського, на будівельну техніку, сміття, одинокі шпангоути залізобетонних балок стадіону, з деяких з них звисають якісь канати... і ловлю себе на думці: стоп! Стадіо же вже офіційно зведений, зданий в експлуатацію і офіційно відкритий! Але як? Чому він виглядає наче недобудований? Що то за балки страшні? До якого стилю можна віднести те що я бачу: індастріал-панк чи індастріал-абстракіонізм? Не розумію.

Я іноді попадаю на передачі по Дескавері, які присвячені будівництву гігантських мостів, стаідонів, хмарочосів тощо і я просто не розумію як вписати те, що я бачу, коли їду по Саксаганського в перелік тих об"єктів... Впевнений, що Діскавері не вишле на київський стадіон свою знімальну групу, тому робити передачу нема про що.

Ще менше я розумію те, як київській Олімпійським може бути дорощим за Allianz-арену в Мюнхені? Ну справді, як таке може бути в принципі??? Подивісться на мюнхенський стадіон, на наш, уявіть собі, що ви везете знайомого з Англії, Німеччини чи Чехії до стадіону на матч ЄВРО-2012, ви наближаєтесь до нього по Саксаганського, в гостя в голові фантазі, що Олімпійський має виглядати приблизно так:

http://www.picsearch.com/pictures/Teams%20and%20Sports/Stadiums/Soccer%20Stadiums/Allianz%20Arena.html

а бачить він.... я не знаю як це пояснити нормальній європейській людині.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.