Бойкот?

01 листопада 2011, 08:08
Власник сторінки
коммерческий работник
0
596

Вже десь з півроку партія Фронт змін Яценюка носиться з ідеєю бойкоту виборів.


Спочатку йшлося про бойкот в випадку, коли винесуть тюремний вирок Тимошенко; зараз додався ще один крітерій: зміна виборчого законодавства за регіональним сценарієм... Але підхід у Фронту змін лишається тим самим: або чесні вибори, або бойкот. Мовляв, якщо вибори будуть такі брудні, то ми в них не полізимо - боїмося заляпатись.

Ось цитата Князевича:

"До тех пор, пока мы будем, опустив голову, просто наблюдать за происходящим, и никак не реагировать на такие вещи, то действительно ничего не изменится. Поэтому нам надо действовать, действовать достаточно организованно и довольно мощно. Речь идет о возможности бойкота процесса принятия закона (о выборах народных депутатов - ред.) и п предстоящих выборов.

Это даст возможность, во-первых, освободить политзаключенных, а, во-вторых, сделать наш выбор в пользу Европы окончательным и бесповоротным. "Без решительных и адекватных действий оппозиции - ничего не будет. Пришло время действовать"

З бойкотом як таким мені більш-менш зрозуміло, а от з пунктом "це дасть можливість, по-перше і по-друге" в мене питання...

Як ви вважаєте, наскільки дієвим буде механізм бойкоту опозицією виборів "в крайньому політичному випадку"? Це дійсно може дати якісь можливості? Чи це намагання злякати голодного собаку віденськими ковбасками?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.