Присвячується Ксенії Ляпіній.

01 листопада 2011, 21:04
Власник сторінки
0
573

Коменти Ксенії Ляпіної щодо дій нинішньої влади мають таку ж силу, як і моє твердження про те, що Ксюша всього лише жінка...

Пам"ятаєте казочку про конверти. Між іншим, це улюблена казочка Ксенії Ляпіної.
Справа у тім, що "керована бюрократична система, яка діє за зразком корупційної моделі" діє у будь - якій державі, і без вийнятку.
Відмінність полягає лише у факті самодисципліни самої корупційної моделі. Якщо хтось опинився  у "центрі уваги", то винуватець має зробити так, щоб на ньому  цей факт і закінчився за будь-яких обставин(!)
Наші ж Ксенії Ляпіни і іже з ними довели ідеальну схему хай навіть корупційної моделі до абсурду. А це може говорити лише про одне --......... І дії Світового банку цілком логічні щодо сприятливості ділового середовища в Україні.
А згодом світова спільнота має прийти до висновку, що Україна не здатна до самоорганізації і потребує сторонньої допомоги, як будь-яка розумово відстала людина...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.