Теорія еволюції у школах. Нове покоління атеїстів.

01 листопада 2011, 21:20
Власник сторінки
Людина
1
894
Теорія еволюції у школах. Нове покоління атеїстів.

Чому у християнській державі, у школах вивчають атеїстичну теорію еволюції? Підручник з біології за одинадцятий клас набитий еволюцією, а чому?

…На думку «гуманного світу» вивчати креаціонізм (біблійське вчення про створення світу) у школах  неможна, бо це проповідує Бога, а дитина мусить сама вирішувати у що вірити. Але по такій самій  логіці і  теорію еволюції у школах вивчати неможна, бо вона проповідує атеїзм!

На одній тільки теорії еволюції вітчизняні автори ( Балан, Вервес) не зупинились. На одній з сторінок доволі серйозно розглядається теорія Ернеста Геккеля яку він сформував як : «Онтогенез є рекапітуляція  філогенезу».  Людською мовою це звучить як: розвиток зародка в утробі матері проходить через всі стадії еволюційного розвитку тварин. Людський ембріон зароджується у воді, так само як на думку еволюціоністів зародилось життя на нашій з вами планеті. Потім у ембріона з’являються зяброві щілини як у риби яка виросла з тої самої клітини і таким чином все доходить до того, що з’являється хвіст як у мавпи і вже після цього, народжується людина. Ця ідея широко розповсюдилась у 1860-их роках, але вже відразу після появи цієї теорії, вона зіштовхнулась  з цілим рядом жорсткої критики. Особливо постраждали малюнки людського ембріона (де ембріон проходить стадію риби з зябровими щілинами, стадію амфібії, рептилії і т.д. малюнки до речі Геккель малював сам «від руки» і згодом визнав, що підробляв їх, щоб довести свою теорію.) Та і сама теорія, не витримує серйозної критики. Хоча б тому, що у ембріона немає зябрових щілин, це всього на всього складки, які згодом переростають в язик, нижню щелепу  і шию. Хвоста у зародка також немає, це хребет який на всіх стадіях розвитку має тридцять три хребця і виглядає через різницю в темпі росту різних частин ембріона. Ще при житті Геккель був осуджений університетським судом міста Ієни. Професор Кейт Томсон,викладач біології в Йельському університеті про теорію Геккеля  казав: «Біогенетичний закон, без сумніву,мертвий, як дзвях в стіні. Його вигнали з підручників біології в 50-х,а як тема серйозного теоретичного дослідження він припинив існувати, ще в 20-ті роки». Якщо дев’яносто років тому, від цієї теорії відмовились, чому ми її вивчаємо? Куди це має завести учня  який шукає відповідь?

Брехлива теорія Геккеля, це лише один приклад недостовірних свідчень у підручнику, яких у ньому  безліч. І це яскраво ілюструє те,що  підручник біології у нашій країні і близько не може бути джерелом достовірної інформації. Виходить, щоб добитися істини, треба не прочитати підручник, а пройти простори Інтернету, ряди бібліотек і вивчити сотні гіпотез. То для чого ж тоді підручник?

Виходить з підручником можна посперечатись. Хоча б про ту ж саму теорію еволюції. От наприклад: коли Чарльз Роберт Дарвін писав своє «Походження видів»(теорією еволюції це стало називатись пізніше)він свято вірив, що у найближчі сто років буде знайдено безліч прохідних форм від амеби до людини. Адже мільйони років мутацій  і природного відбіру не могли не відбитися «природній  історії» скам’янілостей  .Але на практиці було знайдено  тисячіскам’янілостей мавп і тисячі скам’янілостей людини, а  от перехідних форм між ними так і не відкопали. Звичайно у різний час існували різні перехідні форми,але удосконалення науки і техніки лише зайвий раз довели: перехідних форм немає. А таке поняття як «мавполюди» згодом втратило свою актуальність в наукових колах, але досі живе у свідомості «необізнаних» прихильників еволюції. Колись ці «мавполюди» вважались саме тими перехідними формами. Але давайте висвітлимо цю тему. Наведу лише самі яскраві приклади:

Homo sapiens neanderthеlensis (неандерталець)

Ще 150 років тому реконструкції неандертальців зображували їх  сутулими істотами, майже «мавполюдьми». На даний час загально признано, що їх сутулість наслідок хвороб (зокрема рахіту і артриту).А в своїй діяльності, неандертальці були людьми в повному сенсі цього слова,володіли нормальними здібностями до мови, займались мистецтвом і мали релігійні вірування.

Ramapithecus (рамапітек)

Колись вважався предком людини, зараз загально прийнято,що це лише форма орангутанга яка вимерла.

Eoantnropus (пілтдаунська людина)

Знахідка Чарльза Доусона яка складалась  з щелепи орангутанга і зводі людського черепа. Протягом сорока років вважлась перехідною формою,  доки в 1951 році не було повністю викрита.

Hesperopithecus   (Небраська людина)

Знахідка, яка складалась лише з одного зуба, який як виявилось належить свині яка мешкає лише в Парагваї.

Pithecantropus (яванська людина)

На даний момент вважається людиною в повній мірі і названий Homo Erectus.

Australopithecus africanus (австралопітек)

Деякий час вважався недостатньою ланкою,але надто сильна схожість змавпою і навіть еволюціоністи перестали називати його перехідною формою.

Sinanthropus (пекінська людина)

В даний момент називається людиною в повній мірі.

Homo Erectus

Безліч знахідок цієї істоти були по всьому світі. Зараз, до цієї категорії відносять яванську людину(Pithecantropus) і пекінську людину(Sinanthropus). Раніше називався перехідною формою, але дослідження середнього вуха довели – це людина.

Так і сама можливість існування перехідних форм неможлива,еволюція від амеби до людини передбачає мутації, а мутація-це втрата, а не надбання інформації. Амеба яка втрачає інформацію ніяк не може еволюціонувати до людини. У різних підручниках біології можна знайти багато еволюційних схем, але жодна з них не показує де взялася інформація для переходу із одного виду в  інший Все тому, що мутації завжди шкідливі і часто смертельні. Ще жодного разу не було зафіксовано корисної мутації. На протязі майже ста років мутації вивчались на мухі-дрозофілли. Піддавшись штучним мутаціям (в природі мутації зустрічаються вкрай рідко через біосистеми які володіють захисним механізмом для того, що б не дозволити з’явитись помилкам при копіюванні генетичної інформації) мухи народжувались з пошкодженими крилами і очима,але вченим так і не вдалось вивести внаслідок мутацій нічого. Муха як була мухою так мухою і залишилась.

То все ж таки, теорія еволюції – це філософська течія, чи науковий факт? Якщо - науковий факт, то як він може суперечити другому началу термодинаміки, що є законом природи і яке говорить,що в замкнутих системах (Всесвіт) спонтанні процеси ведуть до зменшення порядку організацій (до хаосу)?

Еволюція говорить про постійний , випадковий рух вперед, від атомів до молекул,від молекул до одноклітинних і нарешті до найорганізованішої  форми матерії – людського мозку . Тобто від хаосу до порядку,більше того, еволюція передбачає значні зміни в усьому, без постачання нової інформації і шляхом  випадковостей з природнім відбором. Виходить, що придумана теорія людиною суперечить закону природи, який говорить: від порядку до хаосу.

Я думаю на основі всіх цих доказів можна передивитись і вік Землі. Науковці  кажуть, що життя на Землі зародилось 4.5 млрд. років тому, а всесвіту вже більше 20млрд. років. Вираховуючи вік того чи іншого об’єкта  перед вченим постає питання: яким методом вирахувати вік тої чи іншої породи? Насправді їх багато, радіовуглеродне, радіометричне,метод аргон-аргон ,ізохронний т.д.  І кожний новий метод дає новий результат. Наприклад радіовуглеродне датування показує вік землі лише  в тисячі років, радіометричне в мільярди. Вчений просто обирає той результат який йому подобається і підходить, а про всі інші результати він  змовчує. Але навіть якомусь одному, чи можна вірити? Наведу декілька прикладів: один і той самий камінь привезений з Місяця при датуванні методом «уран торій –свинець» показав результати від 5,4млрд років (більший ніж загальноприйнятий вік Місяця) до 28.1 млрд. років. Опубліковані результати також показали, що по методу «калій-аргон» породи які сформувались внаслідок недавніх вивержень вулкану, були датовані 22 млн. років, а по методу «вуглевод – 14» живому равлику виявилось…27000 років! Тим самим методом «вуглевод-14» вік хутра мамонта вивели як 26000 років,  а вік торфу в якому знайшли мамонта – 56000 років.

Тим більше, молодому віку землі є реальні докази, такі як:

·          Магнітне поле землі.

Вимірювання електромагнітного поля Землі показують,що сила магнітного поля  з часом слабшає. Це означає , що 10 000 років тому магнітне поле землі було таким як у магнітної зірки і життя на такій гарячій планеті було б не можливим.

·          Метеоритний пил.

Щороку на Землю випадає 14.3млн.тонн пилу. За еволюційні тисячі мільйони років, шар пилу мав би бути 18метрів! І навіть якщо вітри, океани і ерозії, змили частину пилу,то у Землі все одно мало нікелю - основного компоненту цього пилу.

 

Таких прикладів можна навести безліч. Але факт залишається фактом, теорія еволюції в природі неможлива. А підручники , типу моєї біології, пишуть  фанатично налаштовані автори, які одержимі ідеєю еволюції, і вони не перебирають методами як це довести.

Вони кажуть: дитина мусить обирати сама у що вірити! А натомість нав’язують атеїзм. І кого вони хочуть виховати? Покоління - атеїстів? То де сенс? Якщо немає Бога – немає моралі. А я не хочу,щоб мої майбутні діти росли без моралі. І в кінці кінців, теорія еволюції – це лише теорія, а те що вона у підручниках ,не робить її аксіомою. Вона так і залишається теорією.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: эволюция,школа,теория
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.