«Владі – права, українцям – обов’язки» – Девіз тимчасових

01 листопада 2011, 22:23
Власник сторінки
Голова Харківської обласної (крайової) організації Народного Руху України
0
634

«…ми наш, ми новий мір построім» З «Інтернаціоналу»

Вітаю Вас, Українці! Пересічному українцю з 1.11.2011р.позиватися до суду з будь якого приводу буде не по кишені. Нав’язані нам нові тарифи на подання заяви до суду, дозволяють лише заможним громадянам звертатися до суду. Тобто діти війни, чорнобильці, воїни-інтернаціоналісти більш не зможуть відстоювати ті законні пільги, які їм були надані Верховною Радою в різні часи.

Ще раз нагадую - ЗАКОННІ! Бо те,про що зараз розповідають «регіонали» й їхні ставленики у владі не витримує ніякої критики. Бачте, якісь «безвідповідальні депутати» (ймовірно з планети Марс) , наприймали всіляких пільг, які не може забезпечити бюджет України. Ну забули хлопці з «партії регіонів», як у погоні за електоратом ,перед всілякими виборами, приймали популістські Закони, розпорядження та постанови. Лише один їхній «керманич», ще за часів Кучми, «напостановляв» такого, що бюджет не витримує й зараз. Тож кого звинувачують тепер «регіонали»? Як там кажуть наші північні сусіди: «коль рожа крівая - нєча на зєркало пєнять». Таке враження, що амнезія - партійна хвороба «регіоналів». Наобіцяють, наприймають,але потім , коли їм нагадають про їхні обіцянки, зроблять дуже чесні очі й з неймовірним обуренням обізвуть опозиціонерів брехунами!?

Ну що ж, поставили найменш захищені верстви населення в нерівні умови з багатіями і що? Адже згідно Конституції , всі громадяни України мають однакові права на захист своїх прав і свобод у судах. Мають, але не дуже. Мав би своє слово сказати Конституційний Суд. Сказав. Але з іншого приводу. Записувати розмови, проводити приховані зйомки мають право лише спеціальні служби. Будь які зйомки та записи розмов, здійснені іншими людьми не можуть служити доказами злочину. Уявіть собі - вас шантажує, або вимагає хабар чиновник. Ви на мобільний телефон, чи якійсь інший пристрій записали все це неподобство і …можете насолоджуватися цими записами вдома, та й то без свідків, щоби не дай бог не розділити «лаври» майора Мельниченка й не опинитися в його становищі. Або попросити мерзотника зачекати поки ви визвете того, кому дозволено робити ці записи. Хабарники, злочинці всіх мастей в цей день пили за здоров’я Конституційного Суду. Регіонали кажуть, що не можна переробляти закони під одну людину (маючи на увазі Ю.Тимошенко). Під одну не можна. Під другу можна. А під «групу товаришів» тим більш. І це вже навіть нікого не дивує. Узаконювання «тушок» у Верховній Раді, додання повноважень новому Президенту, наслідки цього «тушкування» та додавання, дають підстави Українцям відноситися з недовірою до Конституційного Суду, як і взагалі до всієї «регіональської» влади. Від недовіри до не сприйняття лише один крок. Прозріння приходить поступово. Але приходить. Спершу усвідомлення. Потім розчарування. Наступна стадія - протест. Ой не заздрю я комусь. Тимчасовим. Тим, хто вихвалявся «построіть новую страну». Побудували. Нічого не нагадує? Ми вже жили в такій державі, де обранцям - все, іншим - Закон. Їхній «Закон». А точніше -«беспрєдєл». Але й «бєспрєдєлам» завжди буває кінець. Буде свято й в Україні.

 

Олександр Денисов,

голова Харківської обласної (крайової)

організації Народного Руху України

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: суд,Народний Рух України,Олександр Денисов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.