Праздник жизни..

03 листопада 2011, 10:57
Власник сторінки
когда то редактор
0
513

нет слов...


Голова Вищого адміністративного суду, кандидат на посаду судді Конституційного Суду Олександр Пасенюк задекларував 399 757 гривень доходів в 2010 році.

Про це сказано в його декларації, текст якої мають Українські Новини.

Зокрема, його пенсія становила 59,5 тис. гривень, матеріальна допомога - 4,3 тис. гривень, довічне утримання - 107,7 тис. гривень, заробітна плата - 280,7 тис. гривень.

При цьому пенсія його дружини становила 12,4 тис. гривень.

У власності Пасенюка в 2010 році перебували земельні ділянки площею 600 кв. м, у власності його дружини - 3,3 тис. кв. м.

У його власності не було транспортних засобів, однак його дружина є власником автомобіля Toyota.

Крім того, сума коштів на рахунках у банках й інших фінансово-кредитних установах Пасенюка становила 245 тис. гривень, членів його сім'ї - 100 тис. гривень, а 4 тис. гривень становив розмір вкладів паїв до статутних фондів підприємств, організацій, установ.

Як повідомляло агентство, пропозицію призначити суддею КС Пасенюка вніс на розгляд Ради депутат від фракції "Блок Юлії Тимошенко-Батьківщина" Сергій Міщенко.

Пасенюк народився 7 липня 1949 року.

Як відомо, Василь Онопенко домагався звільнення Пасенюка перед виборами з посади голови Вищого адміністративного суду.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.