Революція за графіком (утопія)

04 листопада 2011, 10:02
Власник сторінки
ЧП
0
626

ГРАФІК РЕВОЛЮЦІЙ* 3 листопада – революція. 22 листопада - знову революція. 5 грудня - ваабщє вже революція. 21 грудня - така революція, що такої ще не було * - у графіку можливі зміни.

Українська влада, переживши стресс під час наступу «афганців» та «чорнобильців» 21 вересня, вже 3 листопада відчувала себе розслаблено. Ніхто не зривав з себе значки, не никався під кріслами. Тому що вже було не страшно. Влада зрозуміла те, чого опозиційні сили зрозуміти – ні, не не можуть. Просто не хочуть. А саме – у опозиції немає а ні лідера (Тимошенко не рахується – з неї сьогодні лідер як з «козі дупи труба»), а ні жодної програми дій. Тому вони не страшні

Уявімо на секунду, що події 3 листопада призвели до того, що Верховна рада засцяла і саморозпустилась, Литвин емігрував в глухе поліське село, Піховшек привселюдно плювати на портрет лідера. І що? Що далі? Через півгодини після чергового виступу Азарова на Майдані, ведучі вже сварились би за порядок виступання, Тягнибок крутив би дулі перед Тарасюком, Фаріон тягала би за коси Королевську і т.д.

Що далі? Оголосили би вибори в ВР? Президентські? На ЧЄ2012 змінили би команду і замість Блохіна дали би тренувати Томенку? Паца, це все вже було! 2 рази в ту саму річку входити безперспективно.

Якщо опозиційні сили не намалюють программу дій перед народом, всі мітинги і демонстрації будуть на руку лише тим, хто відновлює паркан під ВР за гроші тих, хто його ламає.

До народу, використовуючи сучасні засоби комунікації, потрібно вийти з програмою. Без «заумнастєй» і пастирських проповідей про те, що «ми маємо європейські унікальні амбіції», «наш вибір – Європа» і т.д. Це все - фігня і ніхто на це не поведеться. На щастя.

Програма повинна бути короткою, максимум 3-4 листи А4 і настільки простою, щоби зрозумів будь хто.

Наприклад такою:

Ми, представники опозиційних сил, враховуючи ситуацію в країні, домовились про те, що у випадку перемоги на парламентських виборах сформуємо уряд в такому складі:

Лист А4 №1 Майбутній склад уряду.

Прем’єр – …

Віце-Премєр - …

Міністр економіки - …

Без Тимошенко, Ющенко, бажано, без Тягнибока та інших контроверсійних особистостей


Лист А4 №2

Дії уряду в перші 2 місяці

Створення плану розвитку на наступні 5 років. Розробка програми досягнення 5 – річного плану. (Країні потрібне бачення цілі і як туди збираються цю країну вести)

Масові розстріли (необовязково)

Люстрація. Заборона займання державних посад осіб, що були замішані в економічних чи політичних злочинах в період з 1991 по 2011 рік.

Реформа податкового кодексу (кодекс додається, поміщається на одному А4 – шукай в мережі «3 податки, що врятують Україну»)

Підписи учасників. Кров’ю.

 І я переконаний, що при грамотно проведеній виборчій компанії, на наступних виборах в 2012 році при будь-якій системі голосування опозиція одним чи двома фронтами, здобуде 60-70% місць. І, можливо, навіть конституційну більшість.

Ще раз: программа повинна бути проста і зрозуміла, список повинен бути затверджений внаслідок праймеріз, фігаймеріз, опитувань населення чи т.п. і ті опозиціонери, котрі не ввійшли в нього, повинні наступити на горло своїм амбіціям і сприйняти це раз і назавжди.

Амінь.

Інакше вся ця канітєль з мітингами, бійками і т.д. буде продовжуватись довго, нудно і страшно.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.