«Політичний вірус», або реформи очима Януковича

09 листопада 2011, 08:28
Власник сторінки
0
488
«Політичний вірус», або реформи очима Януковича
Президент Віктор Янукович вважає, що ефективному впровадженню реформ в Україні заважає «політичний вірус».

Про це він сказав у Чернівцях під час робочої наради з господарським активом Буковини, повідомляє Українська правда.

«Запустили політичний вірус у суспільство. Зустрічаючись з людьми, говорячи про життя, я бачу, що людям не вистачає інформації та роз’яснення про реформи, для чого ці реформи, куди і чого ми рухаємося. У людей стають круглі очі, коли вони дізнаються від мене про об’єктивні та правдиві речі», – сказав президент.

«Ви знаєте чому?», – Звернувся глава держави до учасників наради.

«Тому що інформації не вистачає Тому що ми мало приділяємо цьому питанню уваги, не роз’яснюємо людям, для чого ми це робимо«, – пояснив президент.

В Європейському Союзі, до членства в якому, хоч із потугами, але врешті-решт прагнемо, і можливо зглянеться доля, то парафуємо угоду про Асоціацію, перед проведенням будь яких реформ проводиться широка дискусія в суспільстві. В Швейцарії, навіть, референдуми проводять з найменших питань. Потім приймається консенсусне рішення. Тільки потім проводяться реформи.

Навіть в США, в не такій розвиненій країні як наша, Барак Обама перед проведенням реформи в галузі медицини, проводить цілу передвиборчу компанію з метою роз’яснення цілей та завдань тої реформи. І тільки отримавши підтримку на виборах, починає виконувати обіцяне.

В дивній країні ми живемо, в Україні. Де все навпаки. Де спочатку чиновники в тиху проводять якісь реформи. Про які суспільство навіть не здогадується. Потім, коли в того суспільства «стають круглі очі», йому намагаються «роз’яснювати для чого це робиться». А далі, за логікою президента, зрозумівши нарешті «об’єктивні та правдиві речі» люди мають з нормальними вже очима підтримати проведені давним-давно реформи.

Щоб зрозуміти, що «покращення житя вже сьогодні» настало.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,Обама
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.