Ох ці чоловіко-жінки та жінко-чолоіки!

11 листопада 2011, 13:51
Власник сторінки
0
743
Ох ці чоловіко-жінки та жінко-чолоіки!

На планеті все сходить з розуму: погода, клімат і.....люди теж

Привіт, мої чарівні незнайомці та незнайомки. Сьогодні я вирішила, так би мовити, вилити свій відчай! Я вже давно спостерігаю за поведінкою жінок та чоловіків, за їхнім стилем спілкування один з одним. Дуже важко мені визнавати цей факт, але я з сумним виразом обличчя констатую: «Жінки стали подібні незламним амазонкам, а чоловіки – розпещеним панянкам». Вийшло трохи не рівнозначно, по ідеї, я мала «наїхати» на обидві статі, та це все клята жіноча солідарність! Менше з тим. Зараз, певно, хлопчина в джинсиках-дудочках,  неперевершеною укладкою та підживлюючим бальзамом на губах невдоволено скривиться і ображено пробубнить щось, на кшталт: «Жінки самі винні в тому, що ми такими стали, бо самостійно приймають рішення, грубіянять, п’ють пиво, палять,заробляють більше нас і тішаться цим». Дівчина ж подумає: «Ага! Не станеш тут грубою амазонкою, коли він і цвяха забити не може, виживати ж якось треба!?» І знаєте що, мої інстинктивні тваринки? А тут кожен має рацію, сама цим грішу.

Ми, жінки, постійно ниємо подружкам про те, як ми втомились від безініціативності, ліні та інертності наших половинок і як важко нам, «бездоганним в поведінці», з цим миритись. Мовляв, я ж все для нього: і квартиру зняла, і на роботу влаштуватись допомогла , і ремонт з ним робила, а він, наче шматок криці – байдужий і нічого не цінить. Ну дійсно, чому би чоловікам і не посміятись над такою логікою. Все це повинні робити або вони самі, або зі своїми друзями. Люди істоти примітивні, тому часто плутають образи. В такій ситуації що дівчина, що друг – одне й те саме, єдина відмінність – наявність сексу у стосунках. Ну не підніметься одинокий воїн на боротьбу з другом!

Особливим божеством для жіночої статі є Недоторкана Непокора, негативність котрої спірне питання. З одного боку – а нема чого справжній жінці  хилити шию перед кожним hominem, котрий не зміг проявити або використати здатність своїх яєчок до виробництва потрібної кількості тестостерону, та з іншого боку – мужчина повинен займати позицію мужчини у стосунках (якщо він мужчина). Ну, а якщо він слабак, але ти з ним, то відрощуй бороду і не скигли…

Ну от, якщо ти жінка, ти маєш права на керування авто? Власний бізнес? Стремління реалізувати себе в кар’єрі? Ти любиш «чоловічі» види спорту? Тобі гидкі відтінки червоного та рожевого? Ти не бажаєш створити сім’ю? Майже всі відповіді «Так»? Хм, тоді раджу ще раз перечитати перші п’ять слів цього абзацу, засунути руку у штани та ще раз перевірити цьогочасний стан фактів.

Мужчини…В останній час вони все частіше використовують свій язик. Та ні, на жаль, не для сексуальних втіх, а для виконання якихось обов’язків, дій та втілення мрій. Чоловік, який здатен на вчинок, котрий тримає своє слово та намагається зробити життя своєї жінки комфортнішим нагадує Кота Лісового, вид котрого от-от вимре і щезне назавжди.

Ну зізнайся, мій брехунчик, чи ти полюбляєш поперемивати кісточки своїм знайомим? Чи ти підпилюєш нігтики, підскубуєш брівки на переніссі? Чи ти даруєш квіти своїй дівчині? (звісно якщо вона їх любить і якщо вона в тебе є) А як щодо нових модних трендів?

От і виходить у нас з вами, шановні ворогуючі гендерні сторони, замкнуте коло. Ми не такі, як вам хочеться, бо ви не такі, як нам би згодились у хазяйстві, а ви не такі, як нам хочеться, бо ми не такі, які би вас влаштовували. Ех, не весело! Піду краще пива вип’ю і подивлюсь футбол…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.