Коли Янукович програв вибори 2004 року

12 листопада 2011, 11:18
Власник сторінки
ЧП
0
558

І чому він не хвилюється за 2015

Дехто з лідерів нинішньої опозиції вважає, що Янукович програв тоді, коли в Донецькій і Луганській областях Сірьожа Підрахуй нарахував лідеру аж 102 відсотки. І всяко намагається запобігти цьому в майбутньому.

Дехто вважає, що смерть Януковича 2004 року випуску була в Івано-Франківському яйці і тому так розраховує на таємну зброю пролетаріату. Правда, Янукович старається триматись від народу на відстані, набагато більшій дальності польоту яйця. Надія тане.

Пан Данилюк вважає, що суть в мітингах. Тому мітингів багато, з розкладом можна ознайомитись всюди – мало не в Адміністрації Президента. Все йде до того, що невдовзі, бажаючий помітингувати, зможе прибути в Київ будь-коли і знайти собі мітинг за інтересом. Благо, влада дає причини, а Данилюк – час і місце.

І чомусь ніхто не згадує дату 2 липня 2004 року, коли (далі цитата) Блок Юлії Тимошенко підписав угоду з Блоком “Наша Україна” у Верховній Раді України щодо формування коаліції “Сила народу”. Угодою було проголошено про підтримку на виборах кандидата на пост Президента України В.А.Ющенка, затверджено програму спільних дій “Маніфест народної перемоги” та визначені принципи і основні положення плану організаційних і кадрових дій після перемоги на виборах.

Це вже потім до кааліції приєднувались Мороз в ролі совісті нації, Черновецький – в ролі Космосу, Азаров – вже на Майдані та інші любі друзі. Це вже потім вони просрали разом і окремо все набуте і привели до влади нинішніх праффесіаналів.

Але того дня було зроблено те, чого нинішня «опозиція» робити не збирається. А саме – наступити на горло власним амбіціям, об’єднатись, створити спільну програму, визначити майбутні персоналії та доносити цю програму до людей. Все одно кого вони вирішать зробити президентом – Яценюка, Королевську, Данилюка, Кличко, Женю Тимошенко, Шона Карра чи Оззі Озборна. Все одно. Лиш би це було домовлено і свято дотримувалось на всіх етапах. Важливо, щоби електорат знав – є інша команда, інша програма, інше майбутнє.

А поки що опозиція воює сама з собою. І тому Януковичу нема за що переживати. До 2015 року він може побудувати собі ще двадцять два Межигір’я, підняти податки, задавити будь-який недонецький бізнес і т.д. Голосування пройде нормально, в цілому по Україні «Тому що праффесор» набере 105 відсотків і ніхто ні на який Майдан не вийде. Бо не буде за кого.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.