Звичайна пригода, що відбулися зі мною учора в Інтернеті.

14 листопада 2011, 14:31
Власник сторінки
физик, социолог
0
882
Звичайна пригода, що відбулися зі мною учора в Інтернеті.

Люди, будьте пильними!

Наткнувся учора на повідомлення (http://blogs.korrespondent.net/celebrities/blog/14k/a49441): ОЛЕКСАНДР БРИГИНЕЦЬ, депутат Київради, голова комісії з питань культури та туризму: "Сьогодні було засідання ініціаторів. У четверг чекаю пресуху, де буде оголошено про створення нового опозиційного руху, з запропонованою мною назвою - ГРОЗА". Оскільки останнім часом таких анонсів було не мало, то виникло бажання відгукнутися на це явище в політичному житі України. А оскільки наш мудрий народ радить, - "добрі бажання не слід стримувати", - то я за порадою і вчинив.

 

О 23:14 на сайті "Кореспонден" опублікував невеличку замітку: "2011 – ВРОЖАЙНИЙ НА ОБ'ЄДНАННЯ. Та кому вони такі потрібні?!" (http://blogs.korrespondent.net/users/blog/ansokolov/a49448).  Реакція не примусила на себе чекати. О 23:51 отримую листа від Зоряна Шкіряка наступного змісту: " Соколов, конкретно, що ви хочете ? Що ви постійно ниєте і стонете, зто ви такий взагалі, щзо дажте оцінки іншим"? Пишу відповідь: " Шкіряк, хочу щоб ті, хто здатний, робили справу як слід, а ті, які мають намір шулерством прокладати собі дорогу до корита, щоб були впевнені, що це їм не вдасться.

І не нервуйте ви так через моє ниття і стогін. Бережіть себе. Ваше нервування красномовно говорить, що я поцілив у саме серце проблеми і це додає мені снаги". Відправляю листа з відповіддю Шкіряку і виявляється, що "поле кому заповнено не вірно". Але ж я його не заповнював, а скористався функцією "відповісти"?
Розгадку цього інтернет-ребусу приніс о 23:57 лист від Шкіряка такого змісту: "Соколов, я зайшов на вашу сторінку, все зрозуміло. Будемо прощатися, вам на сторінку Колеснікова, Азарова і т.д. Успіхів"!  Шкіряк блокував мої посилання на фейсбуці, виключивши мене із групи. Така поведінка одного із псевдо революціонерів немовби демократів мене не здивувала, бо давно вже примічав та вказував їм на ці їх політичні якості.
 
Пригода не вигадана, а отже є добрим уроком і пересторогою усім: "Люди, будьте пильними, бо заведуть вас шкіряки у недобрі справи"! І зовсім не важливо чи те вони зроблять це з поганих намірів, чи з нестатку розуму.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: политика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.