Питаннячко до панів Бойка, Страшного і Пророка

15 листопада 2011, 08:40
Власник сторінки
коммерческий работник
0
928

якщо не заперечуєте


Пропоную відразу по-простому, по-нашому.

Хлопці, от дивлюся я на Вас і в мене з"являється питання. Дуже прошу вдовільнити мою спрагу пізнання відповіді на це питання ))

От Ви кажете, що вам "пофік" до відбувається в українському політичному соціумі. Зрозуміло. Тут питань немає. Але що робить людина, якій пофік щось? Вона про це розповсюджується, вона присвячує цьому багато коментів, окремі блоги? Наприклад я, мені пофік ну що там... не знаю... ну, наприклад, яка партія переможе в перуанському парламенті на наступних виборах, яку модель випустить Дукатті, бо я не цікавлюся мотиками, скільки випив вчора слюсар Іванчук і т.п. Ну хіба я ще раз десь про це напишу, хіба я буду присвячувати блоги тому, що мене не цікавить, тому, що мені пофік? (не дивіться на цей блог - це виключення ))) )

В чому ж причина того, що ви постійно виступаєте з меседжем "мені пофік хто там і що там буде в політиці"?

Ви хочете когось в чомусь переконати?

Або маєте певні сумніви і хочете, щоб інші блогери вас в чомусь переконали, привели вам якісь аргументи, яких вам не вистачає?

Давайте поговоримо про це! ;)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.