"Спасіння потопаючих..."або "Лід кресне,панове присяжні!"

16 листопада 2011, 15:22
Власник сторінки
http://cossackland.org.ua/
0
666

З жалем споглядаю що відбувається в інформаційному просторі.Не вщухає мискоборство демолібералів,провладні ресурси продукують неймовірну кількість "мильних бульбашок".Україна когось цікавить!?

Подекуди помітні зграйки блогерів які затято топчуть "дохлу левицю".Прикро(Між тим справжні події є,варто лише звертати на них увагу.соромливо опускає очі коли чує про справжні і реальні загрози для Батьківщини українців і тих хто готовий спільно з ними протистояти викликам сьогодення.

Не надто шаную нацдемів але тут я їх обома руками підтримую!Новина (зверніть увагу на області які готові до спротиву цій тихій,підкилимній експансії):


Івано-Франківські депутати скликають колег з 10 міст під Раду протестувати проти Митного союзу
У разі розгляду парламентом питання про вступ України до Митного союзу Івано-Франківська міська рада ініціює проведення в Києві біля будівлі Верховної Ради спільної сесії з десятьма міськими радами тих обласних центрів, в яких більшість становлять представники від національно-демократичних сил. Відповідне рішення міськрада ухвалила у вівторок на позачерговій сесії.

Депутати, зокрема, вирішили звернутися до Київської, Луцької, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Ужгородської, Черкаської, Хмельницької, Чернівецької та Чернігівської міських рад.

Міськрада також вирішила звернутися до керівництва політичних партій, які мають представництво в цих міськрадах, із пропозицією підтримати цю ініціативу.

Водночас депутати просять Івано-Франківську облраду ініціювати ухвалення відповідного звернення до Волинської, Закарпатської, Львівської та Тернопільської обласних рад.

На спільному засіданні депутати мають намір розглянути політичну та соціально-економічну ситуацію в країні.

Дату проведення спільного засідання рад визначать після погодження з усіма учасниками.

Нагадаємо, 18 жовтня 2011 року під час засідання глав урядів країн СНД у Санкт-Петербурзі було заявлено про створення зони вільної торговки в рамках Співдружності.

 Згодом віце-прем`єр-міністр - міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко заявив, що підписання угоди про зону вільної торгівлі у рамках СНД значно наблизило Україну до вступу до Митного сою

http://tyzhden.ua/News/35388   посилання знаходиться тут 

дотик словом

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.