Свободу... геям?

16 листопада 2011, 21:13
Власник сторінки
Людина
0
859

А ви знали, що насправді Біблія жодного разу не осуджує гомосексуальні стосунки? Про це пише інтернет-сайт Gay.ru. Але чи дійсно це правда? Перевірити, ну дуже просто. Біблія під рукою є? Відкривайте.

"...То, что Библия нигде прямо не осуждает гомосексуальные отношения - очевидный факт, но лидеры различных церквей пытаются внушить своим прихожанам и всему миру, что быть геем плохо - грех."

Ось дослівна цитата взята з сайту Gay.ru.
Схоже на те, що геї абсолютно не знають Біблію. І взагалі викладати такі данні на сайті, де будь-хто може прочитати і перевірити, трішки необережно.

Але все ж таки, повернемось до теми. Чи осуджує Біблія гомосексуалізм?

Не ложись с мужчиною, как с женщиною: это мерзость (Левит 18:22)

Если кто ляжет с мужчиною, как с женщиною, о оба они сделали мерзость: да будут преданы смерти, кровь их на них. (Левит 20:13)

Подобно и мужчины, оставив естественное употребление женского пола, разжигались похотью друг на друга, мужчины на мужчинах делая срам и получая в самих себя должное возмездие за свое заблуждения (Римлянам 1:27)

 Или не знаете, что неправедные Царства Божия не наследуют? Не обманывайтесь: ни блудники, ни идолослужители, ни прелюбодеи, ни малакии, ни мужеложники, (1 Коринфянам 6:9)

Ага Біблія абсолютно не говорить про геїв!

Знаєте, активність ЛГБТ меншин, останнім часом вражає.
Один гей є гостем Корреспондента і спокійно викладає свої єретичні статті на сайт.
Будь-який гей може подати до суду, за те що його назвали п*****сом.
Чому? Здавалося б християнська держава, але, такі нехристиянські погляди суспільства.
У мене одна відповідь: ми надто сильно лібералізуємось. Намагаємося закосити під Європу, але навряд з цього вийде щось хороше.
Одне "хороше" вже вилізло боком, це активність гомосексуалістів.
А що далі?


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Украина,либерализм,геи,лесбиянки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.