Собака буває кусачим...

17 листопада 2011, 23:33
Власник сторінки
журналіст
0
734
Собака буває кусачим...

Нині, мабуть всі українці знають продовження цієї пісеньки... Проте Майя фон Гогенцолерн - німецька принцеса, приїхала здалеку аби зробити добрим "життя собаче"...

Принцеса Майя була запрошена до України стараннями невтомимої пані Тарнавської, яка дуже багато робить задля порятунку диких тварин, принаймні в окремо взятому Києві, оскільки в інших містах ситуація з відловом "друзів людини" іще гірша. Прямо на прес-конференції принцеси, пані Тарнавська, звертаючись до присутніх жорстко пройшлась по нашій байдужості та небажанню знехтувавши вільним часом "поволонтерити" задля благна власного міста й попрацювати на ниві порятунку бездомних тварин. Сама ж принцеса фон Гогенцолерн, завітавши до нашої гостинної Троєщини (правильніше сказати до ветеринарної клініки на Троещині), була вражена і життям безпритульних твари і цілко "притульних" ветеринарних лікарів, котрі сидять у цій клініці з відключеним світлом та теплом. Прямо під час своєї прес-конференції принцеса повідомила, що "вона має сподівання на підтримку громадянського суспільства у шляхетній справі порятунку «братів наших менших». Тому що не лише українців, але й всю Європу шокували, розповсюджені у Інтернеті по всьому світові, ролики про вбивства тварин, яких спалюють в пересувних крематоріях, труять і ще живими закопують наші щиросердні комунальники. Все це робиться на вулицях міста, яке прийматиме фінал  Євро-2012 . Нажаль, Київ єдина столиця в Європі, де відбуваються подібні страхіття. «Європейська асоціація захисту тварин та природи офіційно висловлює свій протест щодо масових вбивств вуличних тварин  в Україні під час підготовки до Євро-2012. Ми вимагаємо від політиків негайного припинення злочинних акцій, оскільки це є порушенням Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження» – повідомила Принцеса на прес-конференції в «Інтерфаксі Україна» 16 листопада. Принцеса передала до мерії Києва петицію від міжнародної спільноти, яку підписали майже півмільйона громадян з різних країн світу. Наступний кроком Європейської громадськості стане звернення до керівництва УЕФА з проханням не проводити в Україні чемпіонат Європи з футболу.! "Багато людей у Європі очикують рішучих дій української  влади, особливо, коли це стосується відповідних дозволів у проектах стерилізації з німецькими командами ветеринарів, зокрема на використання наркозу." - зауважила  Принцеса Майя "метод, коли тварину простерилізували та відпустили на волю – є єдиним гуманним, легальним та ефективним вирішенням зменшення кількості вуличних тварин."
    Крім того, Принцеса запропонувала ввести обов’язковий паспорт та мікрочипи для собак і котів. У цьому випадку, якщо господар вигнав тварину на вулицю його мають оштрафувати. Для цього ж необхідні відповідні законодавчі акти європейського рівня.
    Довідка: Принцеса Майя фон Гогенцоллерн, походить від німецької династії швабського походження, королів Пруссії. З 1871 по 1918 роки прусські королі, з династії Гогенцоллернів були одночасно і кайзерами Німеччини. Католицька гілка цієї династії правила і в Румунії. В данний момент главою династії стал Георг Фридрих фон Гогенцоллерн, батько принцеси Майї.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Київ,безпритульні тварини,Євро 2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.