Олег Ляшко – політик європейського спрямування

22 листопада 2011, 19:13
Власник сторінки
0
788
Олег Ляшко – політик європейського спрямування


Вже так склалося, що в Україні прийнято ділити політиків на так званих «прозахідних» та «проросійських». До мене часто підходять друзі, знайомі і питають: «Богдане, а ваш лідер, Ляшко, прозахідний чи проросійський?».  Зазвичай я даю свою відповідь: Олег Ляшко – європейський політик.  Сьогодні у своєму блозі я спробую дещо конкретизувати, щоб було зрозуміло, якої політичної орієнтації дотримується наш лідер.

Можна довго дискутувати про те, що означає слово «європейський», які в нього є значення і що ми під ним розуміємо.  Що стосується нашої Радикальної партії, то в основному ми сходимось на думці про те, що під цим терміном ми розуміємо належність до ідей демократії, верховенства права, поваги до прав людини, свободи слова та друку, вільного віросповідання тощо. Прихильником цих ідей і є наш лідер Олег Ляшко.

Варто також зазначити, що поняття «європейський політик» в даному контексті не означає «прозахідний політик». Олег Ляшко – політик, якому симпатизує як західна частина України, так і східна. Не треба нагадувати, що вся територія України – європейська територія, тому основне завдання Олега Ляшка – сприяти інтеграції цілісної України до європейських структур, не поділяючи нашу державу на «схід» і «захід», як це робить більшість політиків.

Сподіваюсь, мій запис прояснив ситуацію для тих, хто сумнівався в політичній спрямованості лідера нашої партії.  Тому я закликаю всіх, хто відчуває себе українцем та європейцем водночас, приєднатися до Радикальної партії, аби разом сприяти європейській інтеграції нашої держави!

Помічник народного депутата
Богдан Кубік


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.