Момент істини

23 листопада 2011, 14:53
Власник сторінки
0
489

Набирає обертів механізм приниження громадян України. Щоправда він ніколи і не припинявся.

Український інформаційний простір буквально розриває твердженнями, прикладами, переконаннями про деградацію українців, про їх боягузтво; про те, що вони мочаться у під"їздах іт.д..
Особливість цього "проекту" полягає у тому, що автори настільки переконані у своїй геніальності, що навіть не докладають зусиль по вивченню дійсного стану речей у країні, у світі.
А дійсно, звідки взятися небезпеці для існування владних коридорів в Україні?
Адже вони надійно забезпечили себе від активності суспільної думки правом законодавчої ініціативи (ст.93. Конституції). Тобто все, що буде висловлене, запропоноване,зроблене окремо взятим громадянином є незаконним. Законним вважається лише право вибору, навіть якщо громадянин розуміє, що  доведеться вибирати між "погано" і "дуже погано", і лише "так" чи "ні" один раз на п"ять років. До всього додається ще й вбивча фраза:" Розвинені країни так роблять".
І в цій ситуації з боку політтехнологів є абсолютна впевненість, що необхідно розглядати лише один варіант - мітинги, страйки, протести,голодування. Тобто все те, що не пов*язане з розумовою діяльністю(аналітикою).
 А на цей рахунок - вгамування емоцій у вигляді страйків,протестів, майданів- є надійні і дуже ефективні засоби. Починаючи від парканів і міліцейських кийків і закінчуючи обіцянками, підкупом, шантажем.
Чистота думок  політика визначається розумінням дійсності у вигляді спрощення соціального устрою через прозорість переросподілу економічних ресурсів.
Якщо проаналізувати останні сім років політичного життя в Україні, можна робити висновок, що люди не бояться протестувати, а бояться невизначеності зазивал від політики!
Події, що відбулися, завдячуючи стислості у часі, дають можливість побачити, що для учасників перегонів  за законодавчу ініціативу це якась кривава гра. Розмінною монетою якої стають звичайні емоції
натовпу. Сам цей механізм збурення емоцій постійно удосконалюється.
Є ще один аспект - економічне підгрунтя законодавчих ініціатив. Але про це трохи пізніше...

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: економіка,політичне життя,ресурси
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.