Парадигма лідерства

24 листопада 2011, 22:01
Власник сторінки
0
946
Парадигма лідерства

В умовах сучасних глобалізаційних процесів дуже важливо зберегти національну та культурну ідентичність, самобутність кожної країни, кожного народу. Найперше це стосується України, ідентичність якої є дуже вразливою внаслідок низки чинників, як об’єктивних, так і суб’єктивних. Щоб зберегти її, необхідно здійснювати цілий комплекс заходів, зокрема відродження національної культурної спадщини та розвиток інтелектуального потенціалу України.  Саме цим і займається створений у 2010 році Олегом Ляшком, лідером Радикальної партії, фонд «Українська ідентичність».

В рамках своєї діяльності фонд проводить численні конференції, семінари, зустрічі, що направлені на вироблення механізмів втілення завдань зі збереження української культурної спадщини, її поширення тощо. Крім того, фонд Олега Ляшка розробляє спеціальні проекти, одним з яких є проект «Школа нового лідера». Саме в рамках цього проекту у вівторок, 22 листопада, відбулася конференція пана Маршалла Крістенсенса, присвячена питанням лідерства та розвитку лідерських якостей. На конференції були присутні студенти провідних вузів нашої країни, котрі в майбутньому можуть стати справжніми лідерами, представниками політичної, владної, інтелектуальної еліти. В ході цієї конференції пан Маршалл ділився новітніми парадигмами лідерства, що визнаються у всьому світі.

Ця конференція стала дуже важливою віхою діяльності проекту «Школа нового лідера» зокрема та фонду «Українська ідентичність» в цілому. Без сумніву, саме лідери тієї чи іншої нації активно сприяють утвердженню її ідентичності, а для України дуже важливо, хто буде її лідером, які національні та культурні цінності сповідуватиме. Тому Олег Ляшко та фонд «Українська ідентичність» і надалі проводитиме подібні заходи з метою формування майбутніх лідерів з талановитої молоді, якої, як показала ця конференція, досить багато в нашій країні.

Помічник народного депутата

Кубік Богдан








Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.