Про звіт відвідин Н.Королевської до Харкова.

25 листопада 2011, 22:22
Власник сторінки
0
536

"Производство високотехнологической продукции принесет Украине рабочие места", - так вона його назвала у своєму блозі.

Вражає риторика. Подібні промови свого часу могли собі дозволити вожді "мирового пролетариата". Хороша, мабуть, у п. Наталі школа. Але явно пропустила одне заняття, де йшлося про форму і зміст. Зверніть увагу, "по хворме" воно так і є:  і технології потрібні, і робочі місця. А за змістом? Почнемо з дрібнички - заробітна плата.
Судячи з усього п. Королевська вважає робоче місце за де-якусь абстракцію у вигляді письмового стола, екібани і люстерка. От тільки шкода, що реальність не збігається з у*явою п. Наталі.
Робоче місце - це дуже об*ємне поняття, до складу якого входить і заробітна плата. Про це говориться навіть у Конституції (ст.43).Тобто, мало того, що вона(заробітна плата) має бути обгрунтованою, але ще й вчасно сплаченою(!) А щодо регулярності виплат робітникам, пенсіоненрам, лікарям, вчителям, вже не кажучи про кількість, люди знають не з чуток.
Переконаний, що нові технології вже працюють у харчовій промисловості. Але що ми маємо на виході, п. Королевська, поцікавтесь у доки Азарова.
Тепер розглянемо питання "технологій". Саме у контексті заробітної плати виникає питання: а навіщо звичайним громадянам такі робочі місця і технології, коли всі прибутки підуть на утримання Межигір*я, Кончі-Заспи, міліцейських загонів !?
...Так і хочеться подякувати Наталі Королевській за нові робочі місця без зарплати.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.