Псевдонаціоналізм

29 листопада 2011, 11:15
Власник сторінки
Людина
0
560

У 44-ому номері Weekly.ua, що вийшов у п’ятницю було опубліковано постійний рейтинг новин. Один з головних оцінювачів - Олег Тягнибок – лідер ВО Свобода і націоналіст, поставив і свої оцінки...

... За новину, про російську мову в дитсадках Олег дав всього 6 балів, а за українську ялинку, що буде стояти у Ватикані цілих сім. І виникає запитання, що актуально для українського націоналіста? Піар України, чи все ж таки реальна проблема, за яку ніхто крім націоналістів і не візьметься? 

І суть навіть не в тому, що для націоналіста доволі дивно, звістку про ворожу для нього мову в дитсадках поставити на другий план, суть впирається в те, що навіщо ж тоді лицемірство? Якщо націоналістам і дійсно все одно на ситуацію в українських дитсадках, то навіщо ж тоді ходити під стінами парламенту і кричати гасла про відставку Табачника, бо по правді, саме націоналісти мусять бути своєрідним цензором, антиукраїнської політики Табачника і ко. 

Я сам, ніколи не був противником націоналізму і люблю свою землю, але, я хочу, щоб українські націоналісти які представляють Україну світу, були б як мінімум компетентними, щоб вони визначили нарешті свої головні цілі і поставили мету. Одну, або піар України, або, вирішення внутрішньополітичних проблем, третього не дано.

Отже, шановні націоналісти, подумайте все таки, що для вас головне, думка європейця про Україну, чи український народ, яки не потребує представлення, він потребує стабільності, яку ви обіцяли дати.

http://naserpen.in.ua/index.php/bloh/3-psevdonatsionalizm



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: свобода,Україна,націоналізм,Олег Тягнибок
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.