Домашнє завдання Віталію Кличку як політику.

04 грудня 2011, 20:29
Власник сторінки
0
586
Домашнє завдання Віталію Кличку як політику.

Практика показує, що політики, які вміють плигати по пеньках, "літати" у космос, знаються на "пчолах", "футболісти", "співаки" так чи інакше починають хибити і завжди не на користь політики.

Є ще така народна мудрість: однією рукою за два місця не візьмешся. Неважко перевірити.
Мабуть, за участю політтехнологів Ви сподіваєтесь на перемоги у ринзі, які допоможуть здобути і політичні дивіденди. Такий хід є вже дуже слабкий.
Формування політика (як і спортсмена) також складається з двох частин. Публічна частина політика повинна лише увиразнювати особливий позитив, який він вносить у життя суспільства. А зробити це можливо лише за однієї умови: постійне і власне осмислення дійсності. І коли цей процес набуде природної властивості для Вас (!), люди обов"язково це відчують.
Стережіться пропозицій політтехнологів аналізувати дії попередників. Мається на увазі Януковича, Ющенка і т.д. Як тільки люди побачить бодай віддалену схожість, на виборах отримаєте подвійну порцію несприйняття.
І на закінчення у цій частині домашнього завдання варто пригадати останні дії політика європейського рівня А.Меркель. "Ми розпочали новий етап в європейській інтеграції", - сказала вона.
Для людей, які хоч трохи розуміються в політиці зрозуміло, що Меркель звертається з проханням про паузу. Фактично вона оголосила наявність політичного цугцвангу. Щось схоже на ситуацію, коли людина потрапила в зону дії електричного поля в результаті обриву дротів під напругою. І тут все залежить від знань поведінки в таких випадках і витримки. Тільки повільні і дрібні кроки дають шанс вижити.
Пані Меркель потрібен час для обрахунку державними інституціями варіанти розвалу або збереження єврозони для Німеччини. Це ті питання, які гіпнотизують п.Меркель.
І думати про те, що сам процес виробництва вже досяг того рівня, який вимагає зміни економічної конфігурації саме учасників виробничого процесу, до всього, не дає ще й ось той християнський лібералізм.
Та в цих її діях для нас головним є навіть не це, а те, що вона звернулася до людей(!)
Навіть поглумлена наша історія залишила у пам"яті багато таких прикладів.
Шановний Віталію! Не соромтеся. Звертайтесь і Ви до людей.
Ось тільки глумитись над людським не треба...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.