Нечувана щедрість від влади

07 грудня 2011, 07:12
Власник сторінки
Адвокат
0
541

"Все для вас, лишь бы вы улыбались"

"Ефремов: Депутаты ПР готовы отказаться от бесплатного проезда в метро и трамваях". (http://censor.net.ua/news/190341/efremov_deputaty_pr_gotovy_otkazatsya_ot_besplatnogo_proezda_v_metro_i_tramvayah).

            Так і бачу іронічне запитання в очах мільйонів виборців: "Як? Як же ви будете здійснювати свої повноваження без права на пільговий проїзд в... трамваях та метро?

            Насправді, це дійсно було б дуже смішно, якби не було так сумно.

            Виникає запитання, за кого нас мають? За бездумних, безправних, без самостійного мислення істот з "правом голосу"? Невже вони думають, що люди не розуміють, що жоден з них не користується громадським транспортом.

            Але якщо вже розпочато такий аукціон нечуваної щедрості, то не зупиняйтеся на досягнутому. Ще можна відмовитися від права на депутатську пенсію; нарешті можна відмовитися від недоторканості; а ще можна відмовитися від парашута, стрибаючи з літака; можна відмовитися від вакцинації їдучи на сафарі до Африки; можна відмовитися від каное, перепливаючи якусь притоку Амазонки з піраньями і т.д. Ще є до чого прагнути, є над чим працювати. Кінець-кінцем, можна просто відмовитися від мандата. Виборці це оцінять!

           

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.