неЧЕСНО?

11 грудня 2011, 18:37
Власник сторінки
0
399
неЧЕСНО?

На днях стартував громадський рух ЧЕСНО...Проте, ця на перший погляд корисна ініціатива, може виявитися черговим інструментом політичних маніпуляцій.

На днях стартував громадський рух ЧЕСНО, що об’єднує у собі активних громадян і громадські організації(переважно учасники партнерства "Новий Громадянин")для фільтрації майбутнього парламенту. Проте,  ця на перший погляд корисна ініціатива, може виявитися черговим інструментом політичних маніпуляцій.

Отож, 9 грудня ЧЕСНО презентував себе. Крім засад та специфіки руху, українці могли дізнатися ще й те, що  ці люди непогано живуть. Поки більшість українців ледве зводить кінці з кінцями, пані та панове з ЧЕСНО гуляли на розкішній презентації з великим фуршетом, роздавали безліч футболок, канцтоварів та аксесуарів з своєю символікою в приміщенні Культурно-мистецького центру НауКМА. Обізнані в цінах на такі речі люди легко зрозуміють, що на це все пішли шалені гроші. Ясна річ, що знайшлися спонсори, але в Україні ніхто, ніколи і нічого не робить за “дякую”. Цікаво й те, що у той же день популістський політичний проект Партія УДАР підтримала” ЧЕСНО заявивши, що “усіляко сприятиме” їм. Де гарантія, що ЧЕСНО через рік у відповідь не “підтримає” УДАР? І як співпраця з партією вписується у суто громадську ініціативу, яка заявляє, що не підтримує жодного політика чи політичну силу? Не можливо бути обєктивними в оцінці кандидатів в депутати, коли ви співпрацюєте з мінімум однією партією

Дивує і наївність такої ініціативи. Тицянням пальців у тих, хто більше за інших обкрадає народ і рідко ходить на засідання, учасники ЧЕСНО хочуть змусити їх зняти свої кандидатур из виборів. Якщо комусь досі не ясно – цій владі і цим депутатам начхати на думку народу, рейтинги, репутацію, протести, підписи, петиції ітд. Додається і народний чинник - українці ментально відрізняються від європейців. Те, що діє в Європі, майже ніколи не подіє у нас. Тому можете ви хоч кілька томів компромату дати людям, а вони й так проголосують за тих, хто красивіше виглядає, гарно обіцяє чи матеріально їх підкупив. Боротись треба саме з цими явищами, бо вони є першопричиною появи мерзотників у владі.

А на останок скажу, що дуже цікаво який парламент зібрались фільтрувати ці люди, адже використовуючи часник як символ руху (асоціація ЧЕСНО – чеснок) не дуже зрозуміло, до чого тут російська назва часнику і українська чесність? Може на міфічних вампірів і діє часник, але українських “кровосісів” у владі ним не налякати. Нажаль…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: парламент,УДАР,вибори,політики,часник,фільтрація
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.