Патріотизм

11 грудня 2011, 20:37
Власник сторінки
хакер, каратель
0
845
Патріотизм

або Націоналізм

Цей блог ви бачите на екрані компютера або смартфона. А звідкі цей прилад у вас? Ви самі його винайшли і створили? Подивітся на те що вас оточує: меблі, килими, побутова техніка... Це все ваших рук творіння? Сумніваюсь!

Та якщо не ви це винайшли і створили, звідки це у вас? Придбали? Звісно! А чи замислювалися ви який шлях пройшла та чи інша річ ніж вона стане  вашою і буде приносити вам користь? Треба видобути ресурси, доставити, переробити, доставити, виготовити, доставити, продати! Це все ви робите? НІ! Дуже часто навіть не в нашій країні! Вам доводится взаємодіяти із суспільством щоб задовольняти потреби і бажання.

То до чтого патріотизм?

Так чи інакше, ми взаємодіємо із суспільством, і ця взаємодія прямо впливає на наше життя. 

Патріотизм це не зовсім любов, це світогляд. Це розуміння того що ти частина суспільства. І розуміння того що від стану суспільства залежить твій комфорт. Галочка у бюдетні напряму впливає на ваш сукупній дохід. 

Я не люблю ані нашу владу, ані систему, ані наш народ в цілому. Проте я хочу змін! Я хочу щоб на цій зелі, на НАШІЙ землі, була радість і був прогрес який би спрощував життя і допомагав пізнавати себе. Я хочу щоб ця земля процвітала. Це і є патріотизм. Патріотизм як мета, як світогляд.

Що ж таке націоналізм? 

Наш світ поділений на держави. Ми живемо в одній з них. Які держави є найбільш розвинені і найбільш успішні? Відповідь очевидна! Там де більш освічені і згуртовані люди там і більший прогрес. 

Що таке нація? Це суспільство обєднане метою і мрією. Свідома, активна частина суспільства. Нація лежить в основі сучасної держави. Таким чином націоналіст це активний патріот який усвідомлює що в основою держави є нація.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Патріотизм,націоналізм,майбутнє
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.