Вишневе.Вибори.

11 грудня 2011, 23:10
Власник сторінки
http://cossackland.org.ua/
0
590

Під час відеофіксації вкидання бюлетенів у виборчу урну міліція затримала і доставила у відділок кандидата на посаду міського голови Вадима Курбатова з метою відібрати і знищити зафіксоване відео...


ВО "Свобода" заявляє про значні порушення на позачергових виборах міського голови міста Вишневе Київської області.


Як повідомляє прес-служба ВО "Свобода", на виборах зафіксовано вкидання бюлетенів, голосування одних і тих саме осіб на кількох дільницях, недопущення на дільниці спостерігачів від опозиційного кандидата, присутність офіційної агітації Партії регіонів, відсутність виборців у списках.

Під час відеофіксації вкидання бюлетенів у виборчу урну міліція затримала і доставила у відділок кандидата на посаду міського голови від ВО "Свобода" Вадима Курбатова з метою відібрати і знищити зафіксоване відео.

Комітет опору диктатурі Києво-Святошинського району Київщини закликає вийти в понеділок о 12:00 на мітинг проти масових фальсифікацій на виборах мера міста, який відбудеться біля ТВК Вишневого.

Раніше "Свобода" також заявляла про застосування адмінресурсу перед виборами міського голови Вишневого.

Джерело       http://kiev.pravda.com.ua/news/4ee4ec5058957/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.