Кольоровий матріархат

13 грудня 2011, 09:38
Власник сторінки
0
459

Білий англомовний мам )

Сьогодні зранку збираючись на роботу почув цікаву новину по радіо:
дослідження якогось там американського університету встановило, що зараз більше чоловіків мріють про сім"ю, а більшість жінок мріють про кар"єру. Почув, пережував, ковтнув і попер на роботу.

По дорозі в голові щось почали крутитись нещодавні репортажі про Штати:
- кількість білих першокласників цього року в штатах вперше не попала в категорію "більшість"
- кількість жінок, що займають керівні посади в бізнесі та політиці просто стрибнула через голову
- кількість іспаномовного населення зашкалює, і не здивуюсь, якщо скоро воно стане переважаючим

Відверто кажучи мені ліньки шукати конкретні цифри, але навіть неозброєним оком помітно як кардинально міняється світ там за океаном.

Вловив, роздув, пережував, ковтнув і забув...

Але зараз сижу і міркую собі: 
- щемили права темношкірого населення - почалась боротьба за рівноправ"я - певною мірою досягли його - потім стали настільки скурпульозно цього дотримуватись, що це почало впливати і на права білих.
- боролись за права нацменшин - хотіли, щоб всім мовам жилось добре - вроді вдалось - пройшло трохи часу і англійська вже по тихеньку починає скрипіти, здаючи свої позиції
- боролись за гуманне ставлення до тварин - добились - тепер приміром можна отримати штраф, коли на вас напеде ведмідь, бо лякаєте його в його ж середовищі
і тд і тп....

Думаю прикладів таких міг би знайти й більше, можна було б і висновки певні намалювати. Але навіщо? То ж далека Америка... Що нам до неї? У нас і так Фьодричь все рішає ))))
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.