Дві новини 17 грудня 2011 року, які мали б струсонути світ...

18 грудня 2011, 18:10
Власник сторінки
0
482

а вийшло як завжди...

Це заява Віталія Кличка про те, що він заради політики припинить свої виступи у великому спорті, щоб зануритись у велику політику. І заява російського напівпрезидента Медвєдєва про заміну старої політичної моделі на нову!
Що об"єднує ці дві заяви?
Як перший так і другий процитували те, що їм написали політтехнологи! Але якщо перший заявник, демонструючи свою "самостійність",опинився в халепі, проголосивши політику благодійною/благочинною діяльністю у побудові  достойного життя співвітчизникам(!). І все це він аргументує відсутністю шкіл, які навчають  політиків. Мабуть, за аналогією зі спортивними секціями... То другий навпаки,навіть не зважаючи на дотримання усіх настанов, опинився у тій же халепі, що і Кличко. Адже будь-яка адекватна людина розуміє різницю між заявами. Наприклад, науковець в області хімії Мендєлеєв свого часу, оголошуючи зміни в науці, зробив це у вигляді "Таблиці Мендєлеєва".
Якщо Медведєв для нас цікавий тільки як приклад у цій ситуації, то Кличкові мусимо зауважити, що, окрім усього, політика - це іще і вміння не потрапляти в подібні ситуації. Першим кроком до цього, схоже, має бути перегляд оточення радників... (Урок №2)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.