Не хочу на чужу війну!

25 грудня 2011, 06:27
Власник сторінки
физик, социолог
0
443
Не хочу на чужу війну!

А В ТЕБЕ НЕ ПИТАЮТЬ!

На моїй сторінці у ФБ розміщено лист (його текст є у наступному абзаці), що спрямовано президенту України, і який можуть підписувати громадяни України. Підпис здійснюється шляхом зазначення в коментарі прізвища, ініціалів та електронної адреси, після чого натискаємо клавішу "Ввод" ("Enter").

Шановний,Віктор Федорович!
Із засобів масової інформації стало відомо, що "Міністерства оборони України і Росії мають створити спільний інженерний батальйон для виконання завдань інженерного забезпечення, повідомили в Міноборони. "Сторони досягли принципової домовленості про створення спільного інженерного батальйону для виконання завдань інженерного забезпечення", - йдеться у повідомленні оборонного відомства" (http://tsn.ua/politika/ukrayina-i-rosiya-stvoryat-spilni-viyska.html).
Розцінюючи дії Міністерства оборони, як пряме порушення, підтвердженого абсолютною більшістю громадян на всеукраїнському референдумі, Акту проголошення незалежності України і Конституції України я розпочинаю на своїй сторінці у соціальній мережі "facebook" (https://www.facebook.com/omsokolov?ref=tn_tnmn) збір підписів громадян України під цим листом з вимогою до вас дезавуювати результаті зустрічі начальника Генштабу Міноборони України Григорія Педченка з начальником Генерального штабу Збройних сил, першим заступником міністра оборони Росії Миколою Макаровим.
З повагою, Олександр Миколайович.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.