Цю систему влади в Україні придумали злочинці.

25 грудня 2011, 12:57
Власник сторінки
Юрист, автор радикальної програми реформ і нової Конституції України.
0
764

Судді, міліція, прокурори Львівської області мовчки спостерігають, як банда злочинців знищує вдову з двома інвалідами - виганяє з власного будинку. Верховний Суд також не захистив.

В це неможливо повірити ! Група шахраїв відібрала будинок у бідної сім’ї (6 чоловік : вдова, три сини – 2 інваліди,  дочка з грудною дитиною) з містечка Миколаїв. Фундамент цього будинку куплено у 1973р. БТІ (бюро технічної інвентаризації) м. Стрия видало фіктивний витяг з єдиного державного реєстру прав на будинок. 07.09.2009р. приватний нотаріус з міста Новий Розділ злочинно посвідчила нікчемний договір дарування,  де назвала фундамент будинком. Цей будинок де-юре не існував – не був зареєстрований в єдиному державному реєстрі прав на нерухоме майно і тому його не можна було продавати. Не було документів - свідоцтва про право власності на будинок, витягу про реєстрацію (2 документи строгої звітності із захистом проти підробок, підписами і печатками!). Після цього сім'ю силою вигнали з будинку.
     Міліція затримала нападників на будинок сім’ї Шлегель, але відпустила, хоча вони вчинили злочин  – захопили майно ( в т.ч. будинок ) шляхом насильства - грабежу ! В таке неможливо повірити. Міліція і прокуратура назвали злочини цивільними  відносинами і до цього часу відмовляють в захисті!  Потерпілі опинилися на вулиці і змушені були звернутися в суд. Суддя К-к незаконно відмовляв у прийнятті позовної заяви. 17.03.2010р  будинок просто перепродали – чи переоформили. Суддя Б-н відмовив у захисті прав потерпілих і в листопаді 2010р ухвалив незаконне рішення. 13 грудня судова колегія Львівського апеляційного суду (головуюча Ш-а) залишила в силі завідомо неправосудне рішення суду першої інстанції. Цей суд більше року не розглядав скаргу у цій справі! Миколаївський суд (суддя П-в) від серпня 2011р незаконно відмовляє Шлегель в прийнятті іншої позовної заяви - про встановлення нікчемності договору дарування.
      В липні 2011р люди допомогли мені силою вселити сім’ю назад в їх будинок. Жодна влада не стала на їх захист – ні Львівська обласна рада, ні міська ні обласна державна адміністрація!  Інвалідам більше року не дають довідок про прописку і вони не можуть отримати пенсію, хоча прописані у будинку.  Сім’я зараз у відчаї - голодує і замерзає, сплять на голій землі. З будинку все вивезли зловмисники – залишили голі стіни без підлог (зірвали паркет) і сантехніки. Відключили газ, світло, навіть закидали сміттям криницю. 15 листопада я завів всіх під кабінет нового начальника Львівської обласної державної адміністрації, посадив їх в коридорі на підлогу і заявив, що сім’я не піде звідти, поки влада не почне діяти. Піднявся переполох, державні службовці почали збігатися, просили зайти до кабінету заступника і навіть подали каву…  можливо щось зрушиться. Нічого не зроблено.  Люди вже втратили віру і ненавидять Україну – це вже не держава, де влада злочинно - байдужа та не здатна захистити громадян від злочинних посягань. 
     Напрошується думка, що деякі Львівські (і не тільки) прокурори, міліція і судді – це якісь нелюди!  Інакше як сатаністами і канібалами я не можу їх назвати. Не допомогли ні масові протести 13 жовтня 2010р біля прокуратури Львівської області, ні звернення в адміністрацію президента, ані в Генеральну прокуратуру.  20 грудня 2011р банда повторно напала на житло сім'ї Шлегель. За час їх відсутності зняли всі двері (5) в будинку та віконні рами. Вдова і два її сини - інваліди палять вогонь в підвалі і так гріються. Завіз їм палатки, буржуйку, розмовляв з начальником РВ міліції Миколаєва підполковником Страшівським - пообіцяв розібратися. Надії на них мало. Міліція не розуміє жодного терміну зі ст.162 Кримінального кодексу: "недоторканність житла",  "житло", " незаконне виселення ". (в нормальних державах законодавчий орган, який приймає закон, зразу ж дає чітке, вичерпне і зрозуміле тлумачення кожного юридичного терміну під кожною статтею закону).  
     Я почав захищати сім’ю після того, як від них відмовились всі адвокати (за словами пані Шлегель), бо люди вже не мали грошей не тільки їм платити – навіть на хліб. Стаття 59 брехливої Конституції «гарантує» кожному громадянину право на правову допомогу.  Як цим правом скористатися в ситуації, якщо немає грошей та ще й люди опинилися на вулиці ? Чи будуть виконуватися закони, якщо вони не є розумними і зрозумілими ? Чи будуть вони такими, якщо їх приймають телепні без юридичної освіти, які самі себе назвали законодавцями ? Як можна розумно керувати державою, якщо чиновники не мають юридичної освіти ? 
      Звертаюся до громадян України, щоб Ви знали, що подібне може статися з кожним із вас чи вашою родиною. Ця влада є ненормальною, а ця країна небезпечною для проживання чесних людей (не можу назвати її державою). Тут не поважають навіть саме основне - конституційне право людини на недоторканність житла, яке прямо пов’язане з правом на життя! Якщо ми всі разом зараз не станемо дружно проти цієї підло - сатанинської системи влади, то ми не люди – ми примітивна біомаса. 
                                
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Львовская область,квартира,беспредел,прокуратура,нападение,Миколаїв,міліція,геноцид українців
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.