Юридична причина свавілля влади

01 листопада 2011, 20:25
Власник сторінки
Юрист, автор радикальної програми реформ і нової Конституції України.
0
562
Юридична причина свавілля влади

Людина схильна до гріха, а маючи всю владу жоден цар сам себе не покарає.

Аналіз ситуації після розпаду СРСР.
 В Україні залишилися величезні загальнонародні багатства. Право управління ними отримали слуги колишнього режиму, які стали гадати, як прибрати всі багатства до рук.  Жоден з президентів України не зміг налагодити процес побудови демократичної правової держави. Відбулося нечуване пограбування Народу. Люди отримали сертифікати еквівалентом 54 тисячі доларів на право приватизації частки державного майна. Але некомпетентна влада обманула народ і не забезпечила виконання законів. В результаті законодавчого шарлатанства величезні багатства опинилися в руках тих, хто був наближений до влади і майбутніх олігархів


Модернізація радянської влади.      
Злодії - олігархи розуміли, що потрібно за всяку ціну тримати владу у своїх руках, бо можуть прийти патріоти – відібрати в них награбоване та ще й притягнути їх до кримінальної відповідальності. Для цього модернізували тоталітарну систему СРСР - дозволили утворювати політичні партії для захоплення влади, прийняли шахрайські закони про вибори депутатів Верховної Ради і президента, . 
Для реалізації цих планів депутати без юридичної освіти дуже зручні. Такі законодавці не зрозуміють, що таке закон і як він буде працювати, навіть якщо вони професори з інших наук і мають помічників - юристів. Це вони перед приходом до влади президента Ющенка прийняли новий Цивільний кодекс, у якому (щоб узаконити вкрадене), написали статтю 344: «особа, яка добросовісно заволоділа чужим майном (треба розуміти державними заводами і фабриками) … набуває права власності через 10 років на це майно».  
В цей час найбагатшими в Україні вже були син Кучми - Рінат Ахметов і зять Віктор Пінчук.
 
Конституція тоталітарної системи влади.
Стаття 6 Конституції 1996 р брехливо проголосила поділ всієї державної влади на три гілки: законодавчу, виконавчу і судову. Насправді всю владу хитро зосередили в руках партійної більшості депутатів Верховної Ради та Президента. Вони разом призначають високих посадовців і кожного міністра виконавчої влади, формують судову владу. Така система партійної влади встановлює тотальний контроль у державі - у тому числі над фінансовими ресурсами і породжує безкарність і вседозволеність державної влади.
Відсутність реального розподілу влади на незалежні гілки означає концентрацію влади. Саме концентрація всієї державної влади в руках одного президента та його партії,  яка контролює Верховну Раду, є міцною опорою для існування антинародного режиму та основною юридичною ознакою тоталітарної системи влади. Наслідком цього є тотальна злочинність влади, нечувані беззаконня і порушення прав людини в Україні. 

Проблема.
Про небезпеку цього зла попереджував французький геній і юрист 18 століття Шарль - Луї де Монтеск’є, який писав: « Досвід багатьох століть показує, що будь-яка людина, яка володіє необмеженою владою, схильна зловживати нею ». Причина цього проста - людина схильна до гріха, а маючи всю владу жоден цар сам себе не покарає. Тому відсутність розподілу влади призводить до виникнення деспотії (влада однієї особи) чи тоталітаризму (влада групи осіб – партії). Згідно з юридичною теорією реальний поділ державної влади означає незалежність утворення і рівний правовий статус цих гілок влади. Для цього потрібно, щоб їх керівників обирав і мав право відкликати тільки Народ - його численні мільйонні представники.
  
Рекомендації юриста.   
 В сучасних умовах також потрібно відокремити владу прокуратури, яка існує реально (назвемо її правоохоронною владою) і військову владу, яких не було в часи Монтеск"є.. Це потрібно зробити і для того, щоб ніхто не міг дати команду Генеральному прокурору порушувати кримінальні справи з метою політичних розправ. Також доволі абсурдно, щоб Верховним Головнокомандувачем збройних сил (і генералів) був президент без військової освіти. Під таким керівництвом армія і вся держава приречені.

Шляхи вирішення проблеми.
Для того, щоб ліквідувати тоталітарну систему влади і закласти надійний фундамент для будівництва правової Європейської держави шляхом прийняття нової конституції України, Революційна Рада Народу України пропонує програми соціально - економічних і конституційних реформ та план їх реалізації. http://www.facebook.com/groups/RNR.Ukraine/

Зараз цілком зрозуміло, що є тільки один спосіб для звільнення України від банди політичних шахраїв, яка захопила всю владу шляхом обману і законодавчого шарлатанства депутатів Верховної Ради.

  Тільки шляхом революції можна змінити владу з метою реалізації програм конституційних і соціально - економічних реформ Революційної Ради. Шляхом виборів це зробити неможливо внаслідок витонченого шахрайського виборчого законодавства, яке гарантує більшість у ВР - захоплення і утримання законодавчої влади тільки партіями, що фінансуються олігархами. Шляхом мирної всенародної революції треба встановити владу українського народу взамін нелегітимної - окупаційної  влади кримінальної олігархії.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Ukraine,Tymoshenko,Lutcenko,Election
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.