СВОБОДА-білим і помаранчовим кольором

25 грудня 2011, 18:28
Власник сторінки
http://cossackland.org.ua/
0
1476
СВОБОДА-білим і помаранчовим кольором

Свободу не дають-тим більше не дають задарма.Свободу беруть-платять за це свою ціну і беруть,тим хто залишився дома вона просто не потрібна...

  

Дивлячись в ці обличчя вірю що ці люди саме з ім"ям "Свободи" на вустах переступили ту межу,яка раніше була загратована і обплетена колючим дротом,зараз вона умовна...А вони переступили.

Багато хто каже що це не Майдан...Порівняйте!

Свого часу Юля з Ющом, можливо не бажаючи цього, відкрили скриньку Пандори і продемонстрували як боротися з олігархами, як їх ставити у ту ситуацію коли вони не можуть нічого відповісти.Говорять що в Росії була навіть спеціальна інституція яка займалась тим щоб звести нанівець вплив Майдану на "неокріпші уми".Певно всі добре пам"ятають- "наколоті апельсини","помаранчова чума","оранжоїди".

Останнім часом влада зробила багато, щоби скриньку цю закрити, не в останню чергу завдяки тому, що в суспільстві утворюється думка що без тероризму не можливо перехопити владу. Зрозуміло навіщо це потрібно - зневірений народ повинен загубити останні залишки розуму і допомогти кланам затвердити жорстку та безапеляційну владу в державі, замішану на крові живих людей. Сподіваюся що в людей вистачить розуму не вестись на ці заклики, приклад як позбутися олігархів вже надано, треба тільки вірно їм скористатися.

Ще одне,бачите- на останній світлині одинокий жовто-блакитний прапорець?Особисто мені прикро що їх тоді було так мало...


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.