Ну і хто повірить, що у нардепа Павловського є власні мізки?

27 грудня 2011, 22:29
Власник сторінки
0
546

Так у тому то і секрет.

Усі "інформагенства" розповсюджують  за"яви про те, що "КСУ перетворився на юридичний відділ уряду і Президента" саме від таких як Павловський(!)
Справа у тім, що ця інформація вже поширювалась у Мережі, але трохи під іншим кутом. Хоча те ж трохи із запізненням. Де мова йшла про судову систему в цілому. Що, у свою чергу, давало підстави ігнорувати "відмазку" Януковича, яка прозвучала на Саміті 19 грудня стосовно Ю.Тимошенко. Мовляв, це все суд, а він тут ні до чого. І рішення суду відмінити навіть він не в змозі.
Було б куди важливіше, якби, з відповідним набором фактів, заяви про про відсутність судової системи в Україні були прив"язані до дати 19 грудня, - ціни б їм не було! І саме собою відпало б  питання про мізки п.Павловського.
А так декілька "авторитетів" штибу Павловського озвучать тему відсутності судової системи, і все. Цей головний месидж замулиться- хоча б на якийсь час- у інформаційному мотлосі.
У поточному  моменті політичного життя в Україні питання судової системи є ключовим.
Очевидним є також факт того, що Україні потрібна допомога  у цьому питанні Європейського Союзу!
Дуже серйозна допомога...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Янукович,Європейський Союз,Україна,Павловський,КСУ,Саміт Україна - ЄС,Інформагенства
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.