Ви, Михайле Сергійовичу, не правий.

29 грудня 2011, 07:41
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
554

24 грудня экс-президент СРСР Михайло Горбачов в эфирі радіостанції "Эхо Москвы" заявив, що Путіну необхідно відмовитися від боротьби за владу..

     «Імперію зла» розвалив не Михайло Горбачев – він був одним із тисяч, що бажали цього по своєму «образу и подобию», та вийшло - як завжди.    

      Радянський Союз розвалили номенклатурно-партійні «Корейки», які накралися стільки, що заповнили дорогоцінностями таємні сейфи, стільці, шпаківниці. Як же їм хотілося пройтись в білих туфлях по Ріо, поселити своє чадо в Лондоні, розтринькати награбоване в Монте Карло! Та «Капітал» бородатого Карла постійно стримував ці бажання. А ще  демагоги-крадії і кадебісти-бандюки боялись втратити награбоване на кордоні «железного занавеса», налякані віртуальними пригодами Остапа Бендера при зустрічі з румунськими прикордонниками. Тому і розвалили комуністичний режим (миттєво!) - настільки  ненависний  народу, що ні одного голосу на захист!       

     Розвал започаткувала хрущовська відлига, продовжив – брежнєвський застій, закріпила - горбачовська перебудова. Боялися приходу нового сатрапа, типу Сталіна, який системно очищаючи злодійську владу руками таких же стерв’ятників, непридатних до нормальної людської праці (стукачі, підлабузники, грабіжники, убивці), міг до своєї кончини тримати комуністичного монстра в «єжових рукавицях». Після розвалу Союзу ті ж «корейки» дограбували державу і народ «до основанья», та хизуються в білих туфлях по Ріо….  Пам’ятаю, що й  Андропов  намагався  призупинити розвал «єжовими» методами  ( завадила   хвороба), та «дурне діло не хитре» - сьогодні андроповщину  знову відродила російська влада (намагається і українська, «тому, що послідовний» у керма).      

      Та кому жалітися? Винні в цому ми самі - запугані, затуркані, обмануті демагогами і популістами, віддавши призначену нам Богом владу в руки пройдисвітів різних мастей, так і не навчившись їх контролювати. Михайло Горбачов тішиться тим, що добровільно пішов з президентства, радить так поступити і Путіну.  Єльцин теж «уступив» владу «непопулярному хом’ячку», та в натурі  путінські  андроповці  ще зухваліше плетуть павутину тоталітаризму і мафіозного  збагачення...  

      В цьому ви, Михайле Сергійовичу, неправий. Скільки правляча мафія не призначала виконавчих метрдотелів корумпованого борделю ( Брежнєва, Андропова, Черненка, Горбачова, Путіна - Медведєва), суттєвих змін на  краще народ не отримав і не отримає, поки владу не почне змінювати суспільство. Не одного Президента, а всіх корумпованих чиновників !  Якщо Путін й захоче «уступити лижню», то правляча мафія  призначить його клона (фальсифікувати вибори для неї не проблема) – ото і всі зміни…   

       Україна один раз вже ошпарилась, коли громада, не мафія, обрала президентом українця-патріота Ющенка, та корумповане «Хамове плем’я» підступно змінило Конституцію й за 5 років його політично доотруїло. Люди ж після Майдану притихли – і  в кущі...  Думали, що медку й так покушають, "пасічник" фаховий - викурить бджіл Не вийшло!  Завадили трутні - провладні і «опозиційні». Та як же кучно «сплелись в єдиному оргазмі»,  ще й під патронатом «лучшего друга украинцев», екс-кадебіста Путіна, який професійно скористався примітивізмом і кримінальним минулим головних учасників «оргазму», особливо в січні 2009 і травні 2010 років при підписанні газових угод!   

      Тільки народ повинен  обирати й змінювати владу та щоденно всі її дії прискіпливо контролювати на основі Закону!   Все починається з чесних  виборів, а ще важливіше – з передвиборів, чого російська правляча хунта не допустить. Отже - знову все спочатку….         Дискутую з вами, Михайле Сергійовичу, не як бувший член КПРС (1974-1985),  не як політик-популіст, чи політолог-слуга, чи депутат-«тушка», а як свідомий, рядовий громадянин бувшого Радянського Союзу.   

      До речі – анекдот часів перебудови.  Генерал  прочитав солдатам  газетну статтю про сутність перебудови. Запитань нема, лиш солдат Бровкин вимусив генерала трохи попотіти: «А кому після перебудови стане жити краще?»... Витерши піт, кремезний  генерал видав: «Лучше - но не вам!, хуже - но не нам!». 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.