Пропаганда під новий рік.

01 січня 2012, 12:08
Власник сторінки
хакер, каратель
0
1244
Пропаганда під новий рік.

Як "Велика різниця" на 1+1 пропагувала СРСР та комунізм.

Цей новий рік я зустрічав вдома разом з коханою дівчиною. Підготувавшись до нового року, накривши святковий стіл ми почали святковання. Як зазвичай дивились телевізор, цього разу 1+1 "Велику Різницю". Передача була непоганою і добре вирізнялась серед іншого телевізійного бруду та однотипних шоу-концертів.

Але десь приблизно в 22:30 відбулась подія яка мене дуже неприємно вразила і викликала шквал негативу. Після того як один з ведучих(Ургант) мовив фразу: "а тепер давайте згадаємо щось дуже гарне", 5 хвилин! транслювався відеоряд пропагуючий СРСР! Почався цей відеоряд з того що на грамофоні грає пластинка червоного кольору на якій написано СССР! Потім були Гагаріни, автомати з газованою водою, фото часів СССР та інші речі часів СРСР! Гарно видно, що це відео мало викликати ностальгію, та думки типу "какую страну просрали".

Автори цього відео вирішили пограти на дитячих спогадах! Наприклад згадали сучасну попурярну гру КонтерСтрайк, з приблизно такими словами: "Що той КонтерСтрайк ви б краще спробували це" і демонструються старі радянські ігрові автомати. Суть цього моменту в тому що багато тих кому зараз за 30 на старих автоматах грали, а в сучасні ігри ні. Тому КСтрайк в них це щось незрозуміле, а автомати це світлі спогади дитинства. 

Я не розумію яке взалі це відношення мало до Нового Року? До України? До юмору, адже сюжет був зовсім не юмористичного напрямку?

Як до цього взагалі додумалися режисери передачі? І чому це взагалі допустили до єфіру?

Особливо гостро ці питання звучать коли згадаємо що 2011 рік особливо відрізнився спробами розколоти суспільство питяннями червоного ганчіря та памятником диктатору. При цьому на тлі зростання комуністичної пропаганди, почалися утиски свобод і тиск на патріотичні сили, почали саджати українськиї патріотів! В Україні!

Висновки з цього невтішні. Деякі сили активно почали комуністичну пропаганду. Повязано це перш за все з стрімким падінням рейтингу ПР, альтернативою якій для совків та російських нациків є КПУ, недарма КПУ вже як півроку називає себе опозицією.

Тож нажаль 2012 рік може не стати останнім роком в парламенті для КПУ, а це значить що антиукраїнські сили й надалі будуть мати вплив в нашому суспільстві і будуть тягнути нас вперед у минуле.

Тому всі хто вважає себе українцем і кому не байдуже власне майбутне і майбутне своїх дітей має в цьому році проявляти активну позицію, беріть участь в різних політичних акціях, візьміть активну участь в виборах, працюйте в комісіях, або йдіть спостерігачами і будьте готові до загальнонаціональних акцій протесту в разі фальсифікацій.

З Новим Роком Дракона!

Нахай він принесе нам очікувані зміни на краще, та буде початком тривалого національного підйому.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: пропаганда,комунізм,Новий рік
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.