ЧУДИЩЕ ОБЛО, ОГРОМНО, СТОЗЕВО И ЛАЯЙ.

02 січня 2012, 07:33
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
551

Невже ми знову на те «Чудище …» напоролись, з яким понад чотири століття боролись? Невже і наші спадкоємці приречені «хлебать щи лаптями»?

                        

        Виступ міністра Грищенко 16 грудня, в телепрограмі В. Кисельова «Велика політика», та його відповіді на запитання ведучого і журналістів мене дуже насторожили. Та коли згадав про обіцянку Януковича  - до 24 грудня узгодити з Росією нижчу ціну на газ (… порожняк не гонить), і заяву Міллера (скоріше провокативну)   про неприпустимість перегляду діючих газових домовленостей, - переконався, що 19 січня парафування угоди про співпрацю з Євросоюзом не відбудеться, Міллер про свою заяву потім «забуде», газ «подешевшає», і міністр Грищенко, чи його клон, з лукавою посмішкою  нагадає нам, що Україна приєднується ло Митно-Євразійського союзу, та ще й пояснить, чому: 

        Кризова  Європа ставить умови, а це нас (великих !) принижує;   старший брат, з яким у нас багато спільного (спецслужби об’єднані з 2000 р.?), забезпечить мільярдними позиками й не вимагатиме, як той МВФ, підняття ціни на газ для  населення; труба наповниться газом в обхід Південного потоку, тож  Європу  «нагріємо» під  зав’язку. Вагання наші закінчились, коли Верховна Рада переконливою більшістю (366 голосів) дала Гаранту добро ще й на наступний  термін, тож  два  Президенти швидко наведуть потрібний лад у своїх країнах, і ближніх (поки що).  За десять років управляться. Та головне - допомогти   В.В.П. справитись з «болотною», білострічково-презервативною,  несвідомою масою, як він допоміг нашим  патріотичним партіям побороти оранжеву  чуму, розбурхану наколотими апельсинами. В цьому влада єдина з тандемом Зюганов-Симоненко, рейтинг яких наші  виборчкоми стрімко піднімуть - тільки цим лідерам  народ довірить гідно протистояти «великим» у другому турі виборів…

       Сиджу і думаю – а може це мені приснилось? Невже ми знову на те «Чудище …» напоролись, з яким понад  чотири  століття боролись?.   Невже і наші спадкоємці приречені «хлебать щи лаптями»? 

                                                                                                                                         17.12.2011.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.